реструктуризація в сіті фінанс( благо)

• Автор теми Автор теми Максимон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Максимон

✩ Premium ✩
Дописи
864
Реакції
738
Бали
5255
Максимон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день в мене такє питання може хто підкаже реструктуризація в сіті фінанс( благо) пише мені мадам шо для гарантійного листа їй треба щоб я вислав їй фото паспорта і ін , хтось може з такім мав справу ??

Добрий день в мене такє питання може хто підкаже реструктуризація в сіті фінанс( благо) пише мені мадам шо для гарантійного листа їй треба щоб я вислав їй фото паспорта і ін , хтось може з такім мав справу ??
Навіть не думайте.... Можуть будь що ,,натворити'' з Вашими даними

Доброго дня. Цікавить чи роблять сіті фінанс виконавчий напис?

Знаю лише ломбард з такою назвою. Це факторингова компанія (колектори) такі?
пише мені мадам шо для гарантійного листа їй треба щоб я вислав їй фото паспорта і ін
Щонайменше, Ви не можете достеменно знати з ким спілкуєтесь, кому відправите свої документи і в чиї руки вони потраплять.
Якщо Ви маєте кредитний договір з компанією, то раніше вже надавали ці дані. Не знаю жодного випадку, щоб при відправці гарантійного листа їх вимагали повторно.

Знаю лише ломбард з такою назвою. Це факторингова компанія (колектори) такі?

Щонайменше, Ви не можете достеменно знати з ким спілкуєтесь, кому відправите свої документи і в чиї руки вони потраплять.
Якщо Ви маєте кредитний договір з компанією, то раніше вже надавали ці дані. Не знаю жодного випадку, щоб при відправці гарантійного листа їх вимагали повторно.
Відправила новою поштою мені гарантійний лист пока жду . Я звонив в благо там сказали шо до мене притензій нема

То "Благо" - це якась маловідома МФО? Я знаю лише ломбард з такою назвою, уточніть будь ласка.
Я звонив в благо там сказали шо до мене притензій нема
Тоді нехай колектори спочатку нададуть Вам документи про переуступку прав вимоги (договір факторингу). Інакше хто зна, можливо це лише компанія-колцентр за дорученням кредитора або взагалі шахраї, які не мають підстав вимагати будь-яких оплат.
Відправила новою поштою мені гарантійний лист пока жду
Ви не надавали фото паспорта та ІПН?

То "Благо" - це якась маловідома МФО? Я знаю лише ломбард з такою назвою, уточніть будь ласка.

Тоді нехай колектори спочатку нададуть Вам документи про переуступку прав вимоги (договір факторингу). Інакше хто зна, можливо це лише компанія-колцентр за дорученням кредитора або взагалі шахраї, які не мають підстав вимагати будь-яких оплат.

Это и есть и ломбард и МФО - два в одном

Да скідала мені договір переуступу . Покажу цей гарантійний талон адвокату , но я думаю там все має бути добре, хоть неособо хочється платити но з цими нотаріусами потом такій геморой вже перший від алексів буду пробувати зносити , а скількі ше іх то буде)

практически все большие сети ломбардов и мелким кредитованием занимаются, но дают только в руки наличкой.
Да я об этом же, хотя не связывался с подобными структурами

Да я об этом же, хотя не связывался с подобными структурами
и я бы не советовал) и сам не стал связываться с местами где дают наличкой, хотя там была возможность взять практически всю сумму сразу и не связываться с мфо) но скорее всего её пришлось бы вернуть)

Благо добралось к работе брата, типо указан контактным , теперь начальство его уволить хочет, если на днях не оплатим долг (сумма не большая), предлогами реструктуризацию, или частичное списание % к полное погашению, а копеек неттт.

Назад
Угорі