Реструктуризація робити чи ні?

• Автор теми Автор теми fotosalata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

fotosalata

Форумчанин
Дописи
480
Реакції
303
Бали
5225
fotosalata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто підскаже чи варто відправляти листи на Реструктуризацію. Грошей нема, думаю щоб було якщо в суд подадуть що не скриваюсь. Цікавить якщо я напишу лист на Реструктуризацію чи цим я визнаю договір дійсним? На договорах нема підпису і багато сумнівів.

Хто підскаже чи варто відправляти листи на Реструктуризацію. Грошей нема, думаю щоб було якщо в суд подадуть що не скриваюсь. Цікавить якщо я напишу лист на Реструктуризацію чи цим я визнаю договір дійсним? На договорах нема підпису і багато сумнівів.
Мы им скажем, что Вы на форуме схоронились))))
Какой суд, какая трахстуризация? Босяки и слов таких не знают.....

Я вважаю не варто! Хочете закрити чекайте пропозиції за тіло!

Мы им скажем, что Вы на форуме схоронились))))
Какой суд, какая трахстуризация? Босяки и слов таких не знают.....
Я вважаю не варто! Хочете закрити чекайте пропозиції за тіло!
Нехочу закривать але кошмарять всіх ((
А смысл подавать на реструкторизация если денег нет?
Щоб для суда була бумажка якщо подадуть

два місяці але в мене 17 мфо і всі кошмарять всіх
Розумію, ну Ви також зрозумійте, що при реструктуризації Ви будете оплачувати оті всі шалені відсотки, які Вам нарахували!
А воно Вам треба?

І що вам це дасть,якщо немає грошей,щоб ще дужче кошмарили??.

Розумію, ну Ви також зрозумійте, що при реструктуризації Ви будете оплачувати оті всі шалені відсотки, які Вам нарахували!
А воно Вам треба?
Я для суда щоб була бумажка, якщо подадуть в суд, що хотів рескрутезацію. І там ж будуть проценти ті незаконі в листі що вони пришлють на реструктуризацію
І що вам це дасть,якщо немає грошей,щоб ще дужче кошмарили??.
Якщо в суд подадуть щоб були якись бумаги в мене

Визнаєте,дотого ж Вам всі % і штафи рестктиризують,а потім якщо у Вас знову не вийде платіж зробити все піде по новому.

Я для суда щоб була бумажка, якщо подадуть в суд, що хотів рескрутезацію. І там ж будуть проценти ті незаконі в листі що вони пришлють на реструктуризацію

Якщо в суд подадуть щоб були якись бумаги в мене
А які у Вас МФО?
І тіла?

І хто Ви думаєте подасть,?
думаю манівео або дінеро
І хто Ви думаєте подасть,?
Сслоан сказали що продадуть мене колекторам і някого суда я не побачу
Визнаєте,дотого ж Вам всі % і штафи рестктиризують,а потім якщо у Вас знову не вийде платіж зробити все піде по новому.
То я ж небуду підписувати, хочу щоб в суді була бумага підписана їх директором з тими процентами що вони нарахували мені.

думаю манівео або дінеро

Сслоан сказали що продадуть мене колекторам і някого суда я не побачу

То я ж небуду підписувати, хочу щоб в суді була бумага підписана їх директором з тими процентами що вони нарахували мені.
Ну це нелогічно!
Я вважаю, навіть якщо хтось подасть в суд з хорошим адвокатом, Ви зможете добитися тіла і все!

Ну це нелогічно!
Я вважаю, навіть якщо хтось подасть в суд з хорошим адвокатом, Ви зможете добитися тіла і все!
Я пролангаціми вже виплатив тіло їм всім. Манівео то 40 тис виплатив пролонгаціми, так шкода грошей. Я важаю що я взагалі нічого не винен їм але вони кошмарять всіх родичів

Я пролангаціми вже виплатив тіло їм всім. Манівео то 40 тис виплатив пролонгаціми, так шкода грошей. Я важаю що я взагалі нічого не винен їм але вони кошмарять всіх родичів
Поясніть родичам, що то шахраї!
Що Ви заплатили, а шо вони від Вас хочуть незнаєте!

а як взнали телефони родичів?

Назад
Угорі