Реструктуризація ПриватБанк

• Автор теми Автор теми o0373
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

o0373

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
6
Бали
278
o0373 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть
Хтось погоджувався на умови реструктуризації ?
Тіло 5 - заборгованість на разі майже 12
Телефонують , обіцяють списати штрафи та пеню, якщо оплачу решту одразу.
Хтось мав таку розмову чи скористався пропозицією ?

Прохання , давайте об'єктивно хто що знає
Без пропозицій забити і все решту
Цікавить інформація

Все залежить від того,чи це кредит чи кредитка,до якого часу діє карта,скільки не платите,скільки переплатили..
Взагалі Приват скупий на реструктуризації,особливо з припиненням нарахуваннч відсотків.Я вже рік в них прошу переглянути договір і підписати реструктуризацію..не ведуться..

Все залежить від того,чи це кредит чи кредитка,до якого часу діє карта,скільки не платите,скільки переплатили..
Взагалі Приват скупий на реструктуризації,особливо з припиненням нарахуваннч відсотків.Я вже рік в них прошу переглянути договір і підписати реструктуризацію..не ведуться..

Це по карті універсальній
В мене раніше теж не погоджувались
А тут самі запропонували

Це по карті універсальній
В мене раніше теж не погоджувались
А тут самі запропонували
Може щозь знають чого не знаєте ви,або на "авось" розвести хочуть хоча б на якусь оплату.Тільки під договір і уважно читайте(якщо він буде звісно)

По карте универсальная с лимитом 14000 сейчас -12000 "долга" за последние 3 года ежемесячно платил так называемый обязательный платёж и выплатил больше 30К грн :eek: больше платить не буду,только через суд.
Никакие предложения с моей стороны не были никак не услышаны не восприняты,только плати и всё.

По карте универсальная с лимитом 14000 сейчас -12000 "долга" за последние 3 года ежемесячно платил так называемый обязательный платёж и выплатил больше 30К грн :eek: больше платить не буду,только через суд.
Никакие предложения с моей стороны не были никак не услышаны не восприняты,только плати и всё.
От от..теж саме..вперті кпц

З приватом мав довгу історію
Правда як ФОП.
В першій було дві карти десь з 2004 року. 3000 і 6000. Через рік війни. Домовився на реструктуризацію тільки тіла.
В другому випадку овердрафт. 2014 Сума була тіла була десь біля 40000. Розбили тіло тіло + 2% в місяць на два роки. По дві тисячі в місяць орієнтовно.
В принципі договороспособні , якщо повоювати
****,***
Але це було перед тим як забрали банк у Ігоря валєрича. А потім вже сбешник за чашкой чаю казав, що реструктуризації прикрили. Ну можливо в мене ще брат довго працював в приваті. То домовилися

Просто мені умов ще не озвучили , які саме запропонують
Тому цікавлюсь можливо хтось мав справу останнім часом
Як буду мати інфу то поділюсь в цій темі

На рахунок майбутнього не переживаю , як тільки закрию усі питання з універсальною картою то закрию усі існуючі рахунки а Приватбанку і більше з ними не зв'яжусь.
Через МФО кредитна історія й так зіпсована , тому кредит не дадуть а для виплат не потрібна.

Підкажіть

Цікавить інформація
Работала ранее в Привате, могу сказать, что если предлагают - так и поступят. Спишут указанное. Подвоха не будет. Предлагают сейчас реструктуризации очень редко.

Читаю и понять не могу. В чем смысл упоротости привата? В случае с реструктуризацией есть шанс получить обратно деньги и частично какой-то процент. Ну или не получить вообще нихрена

Так цих шахраїв нема чого ґодувать, хай у суд ідуть злочинці , от придбала держава злочинне угрупування.

Читаю и понять не могу. В чем смысл упоротости привата? В случае с реструктуризацией есть шанс получить обратно деньги и частично какой-то процент. Ну или не получить вообще нихрена
Та ось як, вони крадуть гроші з банку а потім за допомогою суду списують на людей, тут як білий день все ясно , і ніколи у ці банді порядку не буде ,чим далі тим хуже

До недавнего времени суды были за приват всех пугали и все платили знаю по себе и знакомым.

Просто , чтобы понять нужно мыслить как они и понимать сам механизм кредитования,ведь по сути они ничего не теряют, кроме прогнозируемой прибыли

До недавнего времени суды были за приват всех пугали и все платили знаю по себе и знакомым.
А сейчас еще посыпятся суды посткарантинные. Я, к примеру, платила обязательные платежи без просрочки. Но сейчас не имею такой возможности. И если они ожидают, что в мае я побегу платить за все 3 месяца, то... мне с ними судиться дешевле, чем проценты выплачивать

Підкажіть

Цікавить інформація
Я закрывал в 2016 г насчитали 12тисяч по реструктуризации 4200 за один платёж и закрыли тело 2000 не платил года 2.5

Назад
Угорі