Реструктуризація. Перерахували повністю кредит з першого дня просрочки

• Автор теми Автор теми A.R
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

A.R

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
4
Бали
283
A.R не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Я взяла у Манівео кредит не змогла погасити, чере певний термін мені запропонували реструктизацію я погодилась внесла два платежі а третій просрочила і у мене перерахували повністю кредит з першого дня просрочки, 88 днів просрочки на даний час, що чекати? Я за кордоном на зв’язок з ними вийти не можу.

Мысленно попросите у них прощения и пустите слезу.... :pardon:

Добрий вечір! Я взяла у Манівео кредит не змогла погасити, чере певний термін мені запропонували реструктизацію я погодилась внесла два платежі а третій просрочила і у мене перерахували повністю кредит з першого дня просрочки, 88 днів просрочки на даний час, що чекати? Я за кордоном на зв’язок з ними вийти не можу.
Чекайте вигідних пропозицій.Вони знайдуть спосіб з вами зв'язатись і запропонувати.

Оффтоп
Black & White, ПЕПА, не факт, що є сенс тут комусь щось пояснювати, хіба для наповнення форуму))))) на скріні перше і останнє повідомлення треба уважно перечитати і знайти малеееееньку нестиковку))))

Вкладення

• Screenshot_20210729-212646.webp
    Screenshot_20210729-212646.webp
    54.3 Кб · Перегляди: 101
Оффтоп
Black & White, ПЕПА, не факт, що є сенс тут комусь щось пояснювати, хіба для наповнення форуму))))) на скріні перше і останнє повідомлення треба уважно перечитати і знайти малеееееньку нестиковку))))
А я на это и не смотрел. Просто захотелось ляпнуть.)))

Оффтоп
Може там в чоловіка з жінкою один логін на двох... Помниш як у фейсбуці створювали одну сторінку на двох)))

Може там в чоловіка з жінкою один логін на двох... Помниш як у фейсбуці створювали одну сторінку на двох)))
Ха, знаю таких))) але почитав повідомлення і мене розривають сумніви))))) пів року на форумі, а питання ,ніби, вчорашні))) Але пофіг, най буде)))

Назад
Угорі