Реструкторизацію майкредіт

• Автор теми Автор теми Lilia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lilia

Форумчанин
Дописи
243
Реакції
53
Бали
343
Lilia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені Майкредіт Пропонує реструкторизацію по 789грн на 10міс. Тіло 3000. Як думаєте можна випросити в них знизити відсотки?

Жесть с 3000 уже 7000

Я не погоджуюсь на реструктуризацію. Брала 4000 оплатила пролонгаціями 9500 і вони хочуть 14675грн.

Я не погоджуюсь на реструктуризацію. Брала 4000 оплатила пролонгаціями 9500 і вони хочуть 14675грн.
Я взагалі нічого не платила. Казала, що то не я брала. Вони мені тільки на елеутонку смс шлють, а так навіть не дзвонять ні разу за місяць

Сьогодні MyCredit на електронку скинули лист, де пропонують реструктурізацію, а мене тіло було 4000, а зараз 10200, пропозиція 1078,00 грн на 10 платежів. Я їм відписала,щоб вислали оригінали договорію позики та реструктутурізації з печатями і підписами, але не знаю, що з цього вийде. Не хочу ризикувати, без оригіналів договорів платити гроші,мені здається це як завжди лохотрон

ToriV, как вы с ними на 10 платежей договорились ? мне пока 4 предлагают

Сьогодні MyCredit на електронку скинули лист, де пропонують реструктурізацію, а мене тіло було 4000, а зараз 10200, пропозиція 1078,00 грн на 10 платежів. Я їм відписала,щоб вислали оригінали договорію позики та реструктутурізації з печатями і підписами, але не знаю, що з цього вийде. Не хочу ризикувати, без оригіналів договорів платити гроші,мені здається це як завжди лохотрон
А вам не кажется что они дофига хотят? Брали 4 а дать 10? Я считаю что уже и есть лохотрон... Хотя дело конечно ваше

А вам не кажется что они дофига хотят? Брали 4 а дать 10? Я считаю что уже и есть лохотрон... Хотя дело конечно ваше
Я також вже про це думала,і в результаті далі ігнор,вони не надають ніяких документів і гарантії,що я закрила борг,так що ніякої оплати, тільки якщо тіло кредиту,в те під питанням)

Просрочка 15 дней, тело 1000, хотят 1885, предлагают разделить на 4 платёжки ? не знаю че делать.

Мне тоже предложили рестуктуризацию на 4, 6 или 10месяцев. Но у меня закончился срок договора 31.03. проценты все равно дальше насчитывают. Вот думаю соглашаться?

какая у всех Вас просрочка по времени поделитесь?

Lelyaspring, місяць, тоже хочуть розбити на 10 частин

у меня просрочки пока нет, но я им написала, по поводу реструктуризации, они написали, что нет такого у них, вот решила спросить,у кого как
У меня по ним отсрочка по оплате, как минимум до 2021 года

это месяц карантина был? много накапало процентов? и штрафов у Вас?
Тільки читаю з смс, за місяць набігло 2тис відсотків різних ніби небагато, тіло 9 тис. Але вони заробляють на реструктуризації...

Тільки читаю з смс, за місяць набігло 2тис відсотків різних ніби небагато, тіло 9 тис. Але вони заробляють на реструктуризації...
Сильно Вас терроризировали за это время?

Сильно Вас терроризировали за это время?
Перші дні дзвонили я зразу заблокувала, тепер не чути їх, номерів не багато. Головне що йдуть на умови пізніше, чекаю коли тіло запропонують)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі