Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там у них як повезе,дуже індивідуально всеМені Майкредіт Пропонує реструкторизацію по 789грн на 10міс. Тіло 3000. Як думаєте можна випросити в них знизити відсотки?
Я взагалі нічого не платила. Казала, що то не я брала. Вони мені тільки на елеутонку смс шлють, а так навіть не дзвонять ні разу за місяцьЯ не погоджуюсь на реструктуризацію. Брала 4000 оплатила пролонгаціями 9500 і вони хочуть 14675грн.
А вам не кажется что они дофига хотят? Брали 4 а дать 10? Я считаю что уже и есть лохотрон... Хотя дело конечно вашеСьогодні MyCredit на електронку скинули лист, де пропонують реструктурізацію, а мене тіло було 4000, а зараз 10200, пропозиція 1078,00 грн на 10 платежів. Я їм відписала,щоб вислали оригінали договорію позики та реструктутурізації з печатями і підписами, але не знаю, що з цього вийде. Не хочу ризикувати, без оригіналів договорів платити гроші,мені здається це як завжди лохотрон
Я також вже про це думала,і в результаті далі ігнор,вони не надають ніяких документів і гарантії,що я закрила борг,так що ніякої оплати, тільки якщо тіло кредиту,в те під питанням)А вам не кажется что они дофига хотят? Брали 4 а дать 10? Я считаю что уже и есть лохотрон... Хотя дело конечно ваше
С какой целью интересуетесь?какая у всех Вас просрочка по времени поделитесь?
у меня просрочки пока нет, но я им написала, по поводу реструктуризации, они написали, что нет такого у них, вот решила спросить,у кого какС какой целью интересуетесь?
это месяц карантина был? много накапало процентов? и штрафов у Вас?Lelyaspring, місяць, тоже хочуть розбити на 10 частин
У меня по ним отсрочка по оплате, как минимум до 2021 годау меня просрочки пока нет, но я им написала, по поводу реструктуризации, они написали, что нет такого у них, вот решила спросить,у кого как
Тільки читаю з смс, за місяць набігло 2тис відсотків різних ніби небагато, тіло 9 тис. Але вони заробляють на реструктуризації...это месяц карантина был? много накапало процентов? и штрафов у Вас?
Сильно Вас терроризировали за это время?Тільки читаю з смс, за місяць набігло 2тис відсотків різних ніби небагато, тіло 9 тис. Але вони заробляють на реструктуризації...
Перші дні дзвонили я зразу заблокувала, тепер не чути їх, номерів не багато. Головне що йдуть на умови пізніше, чекаю коли тіло запропонують)Сильно Вас терроризировали за это время?