Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы же, наверное, взрослый человек? Ну как вы представляете этот процесс?)))Ось що може бути .В кого які думки до цього. Не знаю я не хочу ризикувати.Може хтось уже був тут .
Я це розумію .Просто показую всім , що може бути .Може хтось хоче або вже спробував.Вы же, наверное, взрослый человек? Ну как вы представляете этот процесс?)))
Это же так просто...Вы же, наверное, взрослый человек? Ну как вы представляете этот процесс?)))

@здежь.Ось що може бути .В кого які думки до цього. Не знаю я не хочу ризикувати.Може хтось уже був тут .Удалення Ваших даних із бази з МФО.
Дякую за турботу,але тут знаходяться досить освідченні люди ,котрі не ведуться більше на усілякі примарні заманухи))Євген,
Да згоден .....
Вот що я знайшов *****************
Будьте дуже уважні , дуже правдиво розповідать що це реально зробити тіпа кредиту нет у вас більше .
Вы Афонина или она вам платит?Ось що може бути .В кого які думки до цього. Не знаю я не хочу ризикувати.Може хтось уже був тут .Удалення Ваших даних із бази з МФО.
Хорошая попытка пропиарить мошенников. Ещё раз увижу подобное - бан.Євген,
Да згоден .....
Вот що я знайшов *****************
Будьте дуже уважні , дуже правдиво розповідать що це реально зробити тіпа кредиту нет у вас більше .
За эту пургу, которую время от времени здесь поднимают такие как Вы, наверое кто-то платит, да? Толку только никакого...Прим. Админа: мошенничество!
Ось що може бути .В кого які думки до цього. Не знаю я не хочу ризикувати.Може хтось уже був тут .Удалення Ваших даних із бази з МФО.