Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В цій ситуації треба розраховувати тільки на себе.Перед тим як платити просіть гарантійний лист.Я б записала розмову,чи зберегла листування з ними.І оплату зробила б через касу,чи термінал щоб мати хоч якесь підтвердження.Але,знаю точно що пропонують і менше тіла.Так,що домовляйтесь,але з гарантіями,листами.А не на чесне слово.Привіт всім цікавить хто закривав тіло?? Кому пообіцяди списати проценти і не обманули?
ДинероМне линкор закрыли за меньше тела ,без гарантийки,но после оплаты её прислали сами на укр почту
456днів проспочки))Привіт. Через скільки запропонували тіло? Близьких, роботу діставали?
Вроді би нікого не діставали,Привіт. Через скільки запропонували тіло? Близьких, роботу діставали?
ТакДінеро я платила з гарантійкою на вайбер. Через 2 дня кредит закрили.
Вам відмовляються давати гарантійку?
Мені по укрпозиці відмовлялися давати гарантійку. А там прострочка рік була. Сказали що на такому етапі прострочки гарантійних не надають...
Я закривала. У мене 2 рази (укрпозика і дінеро) після року просрочки віддавали на продзвон факторингам. Оскільки кошти в мене були, я так і казала їм - вибивайте гарантійне з кредитора, тоді оплата. Ті вибивали на раз-два і присилали на електронку (приходили з оф адреси мфо). Значить, все можливо, настоюйте на своєму. Хоча, наскільки я чула, Дінеро і укрпозика списують, але в мене суми були величезні, тому я відмовлялась оплачувати без будь-яких гарантій.Привіт всім цікавить хто закривав тіло?? Кому пообіцяди списати проценти і не обманули?
У мене тіло 20к, просрочки 2 міс, пролонг не робив. Що аід них чекати? Дякую.Я закривала. У мене 2 рази (укрпозика і дінеро) після року просрочки віддавали на продзвон факторингам. Оскільки кошти в мене були, я так і казала їм - вибивайте гарантійне з кредитора, тоді оплата. Ті вибивали на раз-два і присилали на електронку (приходили з оф адреси мфо). Значить, все можливо, настоюйте на своєму. Хоча, наскільки я чула, Дінеро і укрпозика списують, але в мене суми були величезні, тому я відмовлялась оплачувати без будь-яких гарантій.
у мене було 23 к, те саме. Закрила за тіло. В листопаді взагалі пропонували за 16,5к закрити, але тоді коштів не було.У мене тіло 20к, просрочки 2 міс, пролонг не робив. Що аід них чекати? Дякую.
Третіх осіб діставали?у мене було 23 к, те саме. Закрила за тіло. В листопаді взагалі пропонували за 16,5к закрити, але тоді коштів не було.
мало. В порівнянні з сслоун і єгроші лапочки)Третіх осіб діставали?
Я закрывала меньше чем за тело, за 2 или 3 раза (разбили платежи). Гарантийку на эл.почту выслали. Мне этого хватило. Кредит закрыли сразу. Всё хорошо.Привіт всім цікавить хто закривав тіло?? Кому пообіцяди списати проценти і не обманули?
Скажіть будь ласка, вони самі запропонували менше ніж тіло заплатити? І через який час?Я закрывала меньше чем за тело, за 2 или 3 раза (разбили платежи). Гарантийку на эл.почту выслали. Мне этого хватило. Кредит закрыли сразу. Всё хорошо.
Это было ещё в прошлом году. Точно не помню, когда именно предложили, но знаю, что не особо долго тянули. И предлагали пару раз, когда деньги появились предпочла распрщаться с ними. Предложили сами, конечно.Скажіть будь ласка, вони самі запропонували менше ніж тіло заплатити? І через який час?
Дзвонили чи у вайбер написали ? І наскільки менше тіло? У мене тіло 12 якби скидку зробили до 8 оплатила б і забула . ДякуюЭто было ещё в прошлом году. Точно не помню, когда именно предложили, но знаю, что не особо долго тянули. И предлагали пару раз, когда деньги появились предпочла распрщаться с ними. Предложили сами, конечно.
Мне предложили оплатить на 1тыс. меньше. Тело было 10.000. Заплатила 9000 за 2-3 раза, не помню точно. Слали смс с акцией. Созвонилась и договорилась. Мне ещё и письма от них на эл.почту приходили об уменьшении суммы и об оплате частями. Когда оплатила всё, выслали гарантийку на эл.почтуДзвонили чи у вайбер написали ? І наскільки менше тіло? У мене тіло 12 якби скидку зробили до 8 оплатила б і забула . Дякую
Я оплатила без просрочок, в кабінеті написали що кредит закритий, а декілька днів прийшло на електронну що винна ще 1500.Дінеро я платила з гарантійкою на вайбер. Через 2 дня кредит закрили.
Вам відмовляються давати гарантійку?