Ребята к Вам вопрос) Verocash прислали с утра

• Автор теми Автор теми Оксана77777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 904

Оксана77777

Only read
Дописи
52
Реакції
16
Бали
133
Оксана77777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Колекторська компанія розпочне роботу за декілька днів! Ваші дані будуть розміщені в соц.мережах та у листах на адресу реєстрації та роботи! Тел.380671270554

Это они о чем? Что за данные в соц.сетях?

Колекторська компанія розпочне роботу за декілька днів! Ваші дані будуть розміщені в соц.мережах та у листах на адресу реєстрації та роботи! Тел.380671270554

Що Ви маєте кредит!

Не реагуйте.
Пишуть, залякують.
Якщо Ви є в вк, однокласники, фейсбук, вайбер, все приховайте, сторонніх блокуйте.
Тай взагалі, Ви отримували договір факторингу? Чи можливо Вас повідомили про це?
Звичайно ні.
Ну й хай ідуть лісом придурки!!!
А якщо не дай Боже - записуйте всі дзвінки- самому не обрв'язково з ними спілкуватися - запис увімкнули, мікрофон вимкнули на телефоні - хай валає!!!
А повірте з них таке пре!!! Вам вистачить і на урядову і на нацком і на поліцію!!!

Не реагуйте.
Пишуть, залякують.
Якщо Ви є в вк, однокласники, фейсбук, вайбер, все приховайте, сторонніх блокуйте.
Тай взагалі, Ви отримували договір факторингу? Чи можливо Вас повідомили про це?
Звичайно ні.
Ну й хай ідуть лісом придурки!!!
А якщо не дай Боже - записуйте всі дзвінки- самому не обрв'язково з ними спілкуватися - запис увімкнули, мікрофон вимкнули на телефоні - хай валає!!!
А повірте з них таке пре!!! Вам вистачить і на урядову і на нацком і на поліцію!!!
Как избежать этого? Помимо того что скрыть? Мне лучше удалить или закрыть доступ по всем страницам соц сетях? На урядову звонить?

Как избежать этого? Помимо того что скрыть? Мне лучше удалить или закрыть доступ по всем страницам соц сетях? На урядову звонить?
Щодо доступу - Як вирішите, у мене була розкручена сторінка, і друзі такі ж... Інтернет вічний , тому зареєструватися не є проблема, а от відмитися від гадостей, трохи складніше. Тому я видалила профіль.
Дзвонити на урядову якщо у вас є погрози та відвертих шантаж.
скарга на АП та нацком.
Але тут потрібні беззаперечні докази.

Щодо доступу - Як вирішите, у мене була розкручена сторінка, і друзі такі ж... Інтернет вічний , тому зареєструватися не є проблема, а от відмитися від гадостей, трохи складніше. Тому я видалила профіль.
скарга на АП та нацком.
скарга на АП та нацком.

Вам тоже они такое же присылали или вы из-за другой конторы удалили?

Вам тоже они такое же присылали или вы из-за другой конторы удалили?
У мене взагалі тільки три. І то лише тому, що я їх випустила з поля зору взагалі.
Я добирала в них необхідну суму, так як часу на банки в мене не було. а сума потрібна була велика ( онко мамочки, видалення повне шлунку та селезінки, подальше формування штучного) взагалі жах.. Не дай Боже нікому, коштів потрібно було дуже багато, як для мене. Тому пішла за позиками до цих придурків. Було взагалі на 27 МФО- а так як кредитна історія в мене була чиста, дали без проблем. Я Всі погасила, кого записувала, хто дзвонив, а хто ось так як мої придурки, сиділо і ждало!!!
Нарахували такого !!!! Я сказала платити не буду!
І ось тільки оклигалась почалося, колажі на мене на донечку....
Пішла на опередження та на абордаж так би мовити.
Мені трішки простіше, тому що маю допомогу певних структур ( ЦЕ ОСОБИСТЕ).
Сидять як миші.
І я чекаю- оплачу виключно тіло і не копійки більше!

Назад
Угорі