Ребята голосуем за закрытие МФО!!!

• Автор теми Автор теми Рафик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Рафик

Форумчанин
Дописи
65
Реакції
65
Бали
1790
Рафик не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет всем, в данный момент проходит голосование по законороекту закрытие МФО. Ребята только 20 голосов... Давайте, все вместе!!!
ttps://petition.president.gov.ua/petition/85824

...я не знаю, голосувати за закриття мфо - це все одно шо воювати за мир, і пити за здоров'я!

...я не знаю, голосувати за закриття мфо - це все одно шо воювати за мир, і пити за здоров'я!
Если не можете поддержать, то хотя бы не нагнетайте. Эти песни к чему вообще. С такими "вдохновителями" форум закроется"(((

бесполезное занятие - этих петиции против МФО много было - итог - ниочем . Да и вообще хоть 1 петиция к Президенту удовлетворена была ?

Светлана, як де? Ви забули, що ваше призвання і хоббі волонтер-колектор!!!)))))))))
Если не можете поддержать, то хотя бы не нагнетайте. Эти песни к чему вообще. С такими "вдохновителями" форум закроется"(((
А я вас надихаю гнать цю мислю прочь, чи ви і в діда мороза повірите?

Ну звичайно ж забула!)))
І місія моя відговорити восіх людей від голосування за петиції проти наших)))))
То нездійсненна місія, треба Тома Круза кликати...ладно, йду голосувати, а вдруг - чудо!!!!!! Встаєш вранці і жодного мфо!!!!!

Якби ж всі голоси за петиції за змістом про МФО об'єднати , то щось би і вийшло, а так до 500 голосів набирають.
Я голосувала за всі.
Але багато необгрунтованих, лише емоції..

А какое отношение наш форум имеет к петициям?
Не так случайно написал вот и все. Конечно не закроется. А по поводу петиции - если бы эти шарашки закрыли раньше, сохранились бы даже некоторые жизни.

Привет всем, в данный момент проходит голосование по законороекту закрытие МФО. Ребята только 20 голосов... Давайте, все вместе!!!
Щось це посилання не відкривається
Де голосування????? Не можу посилання відкрити
Де голосування????? Не можу посилання відкрити

Назад
Угорі