Лейла199999
Форумчанин
- Дописи
- 56
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
Лейла199999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Есть ли тут люди которые по глупости уже в 18-20 лет влез в эту кабалу?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яка у Вас ситуація?Есть ли тут люди которые по глупости уже в 18-20 лет влез в эту кабалу?
Выйди...ты что не видишь возрастную категорию?))Яка у Вас ситуація?
Выйди...ты что не видишь возрастную категорию?))
Оффтопта я ж помогти хотіла!))
Вийди отсюда РозбійникОффтопвыйди говорю))
Много мфо?Да, на месте
Да около 20 где-то, я и не считалМного мфо?
З дуру понабирала цих мфо...тепер не знаю що робити.19 років,забирати в мене то нема що,но не знаю як пережити ці їх погрозиЯка у Вас ситуація?
а просрочка сколько?у меня околл 12,еще и месяца не пиийшло,но задолбывают конкретно.Особенно готивочка и швидко грошиДа около 20 где-то, я и не считал
тю....я думал Вам всем (девочкам) по 18 и пару месяцевВыйди...ты что не видишь возрастную категорию?))
Щоб пережити дзвінки, поставте собі блокіратор, в основному вони активні в перші місяці просрочки! Далі буде легше.З дуру понабирала цих мфо...тепер не знаю що робити.19 років,забирати в мене то нема що,но не знаю як пережити ці їх погрози
а просрочка сколько?у меня околл 12,еще и месяца не пиийшло,но задолбывают конкретно.Особенно готивочка и швидко гроши
Щоб пережити дзвінки, поставте собі блокіратор, в основному вони активні в перші місяці просрочки! Далі буде легше.
Моя порада розкажіть рідним, рано чи пізно все одно до них можуть добратися, то краще вже Ви повідомите їх, аніж розмалюють в красках)))
Читайте форум запитуйте!
Все буде добре)))
Оффтопты ещё здесь?))