Реально з Е-гроші домовитися в перші дні просрочки?

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 996

nata91

V I P
Дописи
1262
Реакції
845
Бали
5305
nata91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи реально домовитися з Е-гроші в перші дні просрочки? Тіло дуже велике, але сума приблизна є. Власне є одна велика пролонгація, знаю що нараховують з перших днів космічні суми. Якщо гнути свою пісню, і казати, що заплачу тіло (17000) або тіло +1000 зверху, можуть, піти на поступки?

Чи реально домовитися з Е-гроші в перші дні просрочки? Тіло дуже велике, але сума приблизна є. Власне є одна велика пролонгація, знаю що нараховують з перших днів космічні суми. Якщо гнути свою пісню, і казати, що заплачу тіло (17000) або тіло +1000 зверху, можуть, піти на поступки?

Пробуйте домовитися, але- 1. Нехай нададуть гарантійний лист (обовязково), що присплаті суми...... претензій мати не будуть, кредитні зобовязання виконані . Гарантій лист, потім якщо платите-- то Тільки Через Банк- Чек з банку (обовязково), потім цей лист і чек є Залізним Аргументом Про Закриття Кредиту. Тільки Так, няікйих онлайн платежів невідомо куди.

Я пробовал,они отмороженные на всю голову.Лучше с ними совсем не общаться.Малолетние планокуры там сидят,никак не выше рангом.

Можете ждать пока они сами предложат оплатить тело, но это неизвестно може 2-3 мес., может больше будет.
А можете просто поставить свои условия и стоять на них железно и тогда они согласяться на Ваши условия, Вы ж сильнее и умнее чем Э гроши, правильно )

Пробуйте.но на собственном опыте скажу , они когда понимают что деньги есть не слезут!
Скажут делать пролонгацию , и решать свои проблемы.

Доброго дня підскажіть хто знає чи нормальний цей гарантійний лист?

Вкладення

• 20201015_152958.webp
    20201015_152958.webp
    75.1 Кб · Перегляди: 59
Говорить с ними ,это портить себе нервы...Это неадекватные y6людku, которых чмырили в детстве,а сейчас они пытаются самоутвердится,считая себя богом ситуации. ..Угрожают всем что им не чуждо,и старшей дочери, и коллажами, и больницей и много еще чём...

Вкладення

• Screenshot_2020-10-15-14-14-00-1.webp
    Screenshot_2020-10-15-14-14-00-1.webp
    26.4 Кб · Перегляди: 54
  • Screenshot_2020-10-15-14-16-46.webp
    Screenshot_2020-10-15-14-16-46.webp
    26 Кб · Перегляди: 57
Назад
Угорі