SkayBond, вибачте мене, але в чому вас звинувачує ваша дочка?! За те що їй якийсь убл*док скинув про вас ганебний колаж??? Скільки читаю постів і просто дивуюся, як рідні люди, можуть так легко відвернутися від батьків, або навпаки, батьки від дітей??? Що з нами не так? Чому якийсь борг в мфо, перекреслює всі нормальні відносини між рідними людьми, переростає у взаємне звинувачення? Чому люди керуються емоціями, а потім розумом. Адже нічого ганебного не сталося! Людина взяла кошти в борг і в силу причин не змогла повернути!!!! Все! Ось яка відповідь! А у нас починається якась травля з боку родичів, друзів, непорозуміння, звинувачення, потім в людини з'являється страх, депресія! В мене син теж нагріб масу боргів, але він не перестав бути моїм сином, і я не перестала його менеше любити, і не гнобила його в парі з мфо, як роблять багато батьків, а намагалася підтримати, бо бачила в якому він був стані!!!! А тепер тільки і чую: дякую, мама! Ось так повинно бути! Переживемо все, адже ми рідні люди! Сядьте, будь ласка, з дочкою і просто поговоріть спокійно! Нехай зрозуміє вас, а не звинувачує! Ви ж не фашист, який розстрілював дітей та жінок, а ви мама. То за що на вас ображатися та звинувачувати?! Знаєте, цей форум єдине місце, де вас усі зрозуміють та підтримають, це прихисток, сюди потрапляють, коли хочуть, щоб їх зрозуміли і почули. Я бажаю вам порозумітися з дочкою і пережити всі негаразди! Вийшло ціле оповідання! Але не можу читати, коли ось такі теми, коли не розуміють близькі люди.