Рассылка коллажей родственникам

• Автор теми Автор теми SkayBond
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SkayBond

Форумчанин
Дописи
133
Реакції
146
Бали
343
SkayBond не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго времени суток, друзья! Очередная проблема...Паника...Дочери в соцсеть "ВКонтакте" скинули пopнo коллаж с её фото, моим адресом и гладким комментарием...Дочь в панике, в слезах...Она беременна...Во всех этих гадостях меня обвиняет...Я и сама знаю, что виновата...Но не знаю, что делать...Кто был в подобной ситуации, подскажите, что делать?????

Доброго времени суток, друзья! Очередная проблема...Паника...Дочери в соцсеть "ВКонтакте" скинули [censure] коллаж с её фото, моим адресом и гладким комментарием...Дочь в панике, в слезах...Она беременна...Во всех этих гадостях меня обвиняет...Я и сама знаю, что виновата...Но не знаю, что делать...Кто был в подобной ситуации, подскажите, что делать?????
Для начала дочке и Вам успокоиться, коллаж это одно из методов их него оружия, это просто нужно пережить..слезами
Post automatically merged:

Не расстаивайтесь, все пройдёт!!Читайте форум, здесь много интересного!!

Для начала дочке и Вам успокоиться, коллаж это одно из методов их него оружия, это просто нужно пережить..слезами

А соцсети нужно было удалить..ещё до просрочки((

А соцсети нужно было удалить..ещё до просрочки((
Спасибо! Я свои соцсети закрыла...Дочь не успела((((...Поздно я форум нашла...Если бы раньше- было бы проще...

Спасибо! Я свои соцсети закрыла...Дочь не успела((((...Поздно я форум нашла...Если бы раньше- было бы проще...
Ничего, начало просрочки у Вас впереди много непредвиденных моментов, на форуме есть много тем, почитайте, Вам многое приходится на будущее!
У Вас много займов?

Іх можна мало припугнути я ось домовилися з кредит плюс з колектором і дав мені два дня щоб оплатила і невикладе фото хотіла заблокувати соц. Сети непрлучається а тепер мені подзвонили з кфк. Юей і таке наговорил що знають про мене все що в мене багато родичі і вони будуть ім дзвонити висилати фото ось думаю писати письмо нацкому чи що і подзвонила в кфк і мало на них насіла пригрозила що напишу на них якби ще Іх налякати поки невиклали фото

SkayBond, вибачте мене, але в чому вас звинувачує ваша дочка?! За те що їй якийсь убл*док скинув про вас ганебний колаж??? Скільки читаю постів і просто дивуюся, як рідні люди, можуть так легко відвернутися від батьків, або навпаки, батьки від дітей??? Що з нами не так? Чому якийсь борг в мфо, перекреслює всі нормальні відносини між рідними людьми, переростає у взаємне звинувачення? Чому люди керуються емоціями, а потім розумом. Адже нічого ганебного не сталося! Людина взяла кошти в борг і в силу причин не змогла повернути!!!! Все! Ось яка відповідь! А у нас починається якась травля з боку родичів, друзів, непорозуміння, звинувачення, потім в людини з'являється страх, депресія! В мене син теж нагріб масу боргів, але він не перестав бути моїм сином, і я не перестала його менеше любити, і не гнобила його в парі з мфо, як роблять багато батьків, а намагалася підтримати, бо бачила в якому він був стані!!!! А тепер тільки і чую: дякую, мама! Ось так повинно бути! Переживемо все, адже ми рідні люди! Сядьте, будь ласка, з дочкою і просто поговоріть спокійно! Нехай зрозуміє вас, а не звинувачує! Ви ж не фашист, який розстрілював дітей та жінок, а ви мама. То за що на вас ображатися та звинувачувати?! Знаєте, цей форум єдине місце, де вас усі зрозуміють та підтримають, це прихисток, сюди потрапляють, коли хочуть, щоб їх зрозуміли і почули. Я бажаю вам порозумітися з дочкою і пережити всі негаразди! Вийшло ціле оповідання! Але не можу читати, коли ось такі теми, коли не розуміють близькі люди.

SkayBond, вибачте мене, але в чому вас звинувачує ваша дочка?! За те що їй якийсь убл*док скинув про вас ганебний колаж??? Скільки читаю постів і просто дивуюся, як рідні люди, можуть так легко відвернутися від батьків, або навпаки, батьки від дітей??? Що з нами не так? Чому якийсь борг в мфо, перекреслює всі нормальні відносини між рідними людьми, переростає у взаємне звинувачення? Чому люди керуються емоціями, а потім розумом. Адже нічого ганебного не сталося! Людина взяла кошти в борг і в силу причин не змогла повернути!!!! Все! Ось яка відповідь! А у нас починається якась травля з боку родичів, друзів, непорозуміння, звинувачення, потім в людини з'являється страх, депресія! В мене син теж нагріб масу боргів, але він не перестав бути моїм сином, і я не перестала його менеше любити, і не гнобила його в парі з мфо, як роблять багато батьків, а намагалася підтримати, бо бачила в якому він був стані!!!! А тепер тільки і чую: дякую, мама! Ось так повинно бути! Переживемо все, адже ми рідні люди! Сядьте, будь ласка, з дочкою і просто поговоріть спокійно! Нехай зрозуміє вас, а не звинувачує! Ви ж не фашист, який розстрілював дітей та жінок, а ви мама. То за що на вас ображатися та звинувачувати?! Знаєте, цей форум єдине місце, де вас усі зрозуміють та підтримають, це прихисток, сюди потрапляють, коли хочуть, щоб їх зрозуміли і почули. Я бажаю вам порозумітися з дочкою і пережити всі негаразди! Вийшло ціле оповідання! Але не можу читати, коли ось такі теми, коли не розуміють близькі люди.
Вы умничка, моя мама поступила так же как вы, поддержала меня. А коллажи из-за моих долгов слали жене брата моего мужа и её родственника даже, но благодаря этому она показала как она на самом деле относится ко мне(спасибо коллажам?), теперь она для меня пустое место. Ей муж ответил "У тебя что ли брались эти деньги в долг? Нет, так вот досвидания, сами разберёмся со своими долгами. А то что тебе звонят и шлют коллажи, вот с этим и с ними разбирайся сама?!!!"Мне в принципе по хрен, пусть шлют что угодно и кому угодно. Я перестала на эту х...ню ихнею реагировать, и легче жить стало. Хрен что получать. Пойду завтра дочке старшей новый айфон покупать на день рождения и золотые сережки, а они хрен что получать,вот когда тело только будут предлагать, тогда подумаю ещё может ????, так что всем удачи и терпения.

Дуже Вам дякую за ці слова підтримки!!! Це правда, спочатку ми діємо на емоціях, а потім вже думаємо головою... Так і дитя моє... Я розумію, їй дууже неприємно було побачити ці фото у себе на сторінці, ще й сотнями друзів розіслали, виродки!!! От вона й психонула... Я бачу їй зараз ніяково за свої слова на мою адресу... А я все одно дуже люблю її, незважаючи ні на що!!!

Maruna, разошлют по любому.... Им Нацком не страшен, а коллаж, то таке)) переживём!!!!

Іх можна мало припугнути я ось домовилися з кредит плюс з колектором і дав мені два дня щоб оплатила і невикладе фото хотіла заблокувати соц. Сети непрлучається а тепер мені подзвонили з кфк. Юей і таке наговорил що знають про мене все що в мене багато родичі і вони будуть ім дзвонити висилати фото ось думаю писати письмо нацкому чи що і подзвонила в кфк і мало на них насіла пригрозила що напишу на них якби ще Іх налякати поки невиклали фото
Лучше в кибер полицию и прокуратуру.

Доброго времени суток, друзья! Очередная проблема...Паника...Дочери в соцсеть "ВКонтакте" скинули [censure] коллаж с её фото, моим адресом и гладким комментарием...Дочь в панике, в слезах...Она беременна...Во всех этих гадостях меня обвиняет...Я и сама знаю, что виновата...Но не знаю, что делать...Кто был в подобной ситуации, подскажите, что делать?????
[/QUOT Успокоиться и не нервничать,придет время помиритесь с дочкой.

А что такое фото страшное собираются выложить?

Когда коллажи рассылают не пишут, кто их присылает, а если Чмошников 20+ то трудно определить кто это прислал...

Я была в такой ситуации. Первым делом удалила все соц сети. Написала письмо на урядову. Там дело направили в нац полицию. Жду ответа. Но почему то Топ кредит после моего обращения замолк полностью. Ни смс, ни звонков.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі