Расскажите по кредиткам привата

• Автор теми Автор теми Tanya123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K

Tanya123

Форумчанин
Дописи
657
Реакції
369
Бали
443
Tanya123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите пожалуйста кто как решил проблему с просрочками привата, задрали уже пугать смсками и письмами сил нет, суд, пока дойдет дело у меня и крышу сорвет!

У мене за пів року, на днях прийшла повістка до суду на 8-ме листопада, хочуть 20тисяч, в реестрі судової себе найшов, хочу перенести суд, і думаю чи звертатись до адвоката чи пробувати самому, в якості документів вислали копії анкети і тд. Наскільки я розумію анкета не являється договором? В кого як було на суді розкажіть будьласка...

У мене за пів року, на днях прийшла повістка до суду на 8-ме листопада, хочуть 20тисяч, в реестрі судової себе найшов, хочу перенести суд, і думаю чи звертатись до адвоката чи пробувати самому, в якості документів вислали копії анкети і тд. Наскільки я розумію анкета не являється договором? В кого як було на суді розкажіть будьласка...
А суд по прописке будет у вас?

Який був Борнео?
Post automatically merged:

Який був Борнео?
Борг

За висновком Великої Палати ВС (http://reyestr.court.gov.ua/Review/82998244) якщо в анкеті немає процентів, то сторонами не погоджений їх розмір, а тому стягувати можна лише тіло. Якщо банк заявить проценти за ставкою НБУ, то можуть стягнути їх , але на практиці таке трапляється дуже рідко.

на Борнео дуже класно ! Острови , пляжі просто супер!
Post automatically merged:

Суд завжди за пропискою !
В мене суд був в Дніпропетровську без мене.))) З. 3-х 000----35.000 .грн 20%з заробітної плати знімали...
Про суд повідомлена не була.. це зараз я вже освідченна,а тоді навіть і не знала,що маю якісь права.....

Вкладення

• 2233.webp
    2233.webp
    181.9 Кб · Перегляди: 39
Подскажите пожалуйста кто как решил проблему с просрочками привата, задрали уже пугать смсками и письмами сил нет, суд, пока дойдет дело у меня и крышу сорвет!
Я для себя решила банки закрыть.Но с Приватом больше дел иметь не буду.Не банк а х*р знает что

У меня был суд 2-го октября. С тела 5к уже 45 набежало) Иск был от них еще в марте, но не могли меня найти. Нашел себя в реестре, поехал сам забрал повестку и очень рад этому. Одной проблемой меньше.

У меня был суд 2-го октября. С тела 5к уже 45 набежало) Иск был от них еще в марте, но не могли меня найти. Нашел себя в реестре, поехал сам забрал повестку и очень рад этому. Одной проблемой меньше.
И что суд присудил?

Назад
Угорі