Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А суд по прописке будет у вас?У мене за пів року, на днях прийшла повістка до суду на 8-ме листопада, хочуть 20тисяч, в реестрі судової себе найшов, хочу перенести суд, і думаю чи звертатись до адвоката чи пробувати самому, в якості документів вислали копії анкети і тд. Наскільки я розумію анкета не являється договором? В кого як було на суді розкажіть будьласка...
Який був Борнео?У мене за пів року, на днях прийшла повістка до суду на 8-ме листопада, хочуть 20тисяч, в реестрі судової себе найшов, хочу перенести суд, і думаю чи звертатись до адвоката чи пробувати самому, в якості документів вислали копії анкети і тд. Наскільки я розумію анкета не являється договором? В кого як було на суді розкажіть будьласка...
БоргЯкий був Борнео?
на Борнео дуже класно ! Острови , пляжі просто супер!Який був Борнео?
Post automatically merged:
Борг
Суд завжди за пропискою !А суд по прописке будет у вас?
У мене за пів року, на днях прийшла повістка до суду на 8-ме листопада, хочуть 20тисяч, в реестрі судової себе найшов, хочу перенести суд, і думаю чи звертатись до адвоката чи пробувати самому, в якості документів вислали копії анкети і тд. Наскільки я розумію анкета не являється договором? В кого як було на суді розкажіть будьласка...
В мене суд був в Дніпропетровську без мене.))) З. 3-х 000----35.000 .грн 20%з заробітної плати знімали...на Борнео дуже класно ! Острови , пляжі просто супер!
Суд завжди за пропискою !
Ню-ню...якщо в анкеті немає процентів, то сторонами не погоджений їх розмір, а тому стягувати можна лише тіло
Дякую за гуморна Борнео дуже класно ! Острови , пляжі просто супер!
Суд завжди за пропискою !
Досвідчена.освідченна
Замітили))))))) я для приколу так написала)))) тоді ще було Дніпропетровськ!!!!Досвідчена.
Я вище скрін судової справи дав.
Суд в м. Дніпро )
Ню-ню...
Це рішення суду, який зветься "Ленінським", як там і вказано.А шо це за рішення?
Я для себя решила банки закрыть.Но с Приватом больше дел иметь не буду.Не банк а х*р знает чтоПодскажите пожалуйста кто как решил проблему с просрочками привата, задрали уже пугать смсками и письмами сил нет, суд, пока дойдет дело у меня и крышу сорвет!
Я не про місто.я для приколу так написала)))) тоді ще було Дніпропетровськ!!!!
освідчена і досвідчена-то є різні поняття))Досвідчена.
Я вище скрін судової справи дав.
Суд в м. Дніпро )
И что суд присудил?У меня был суд 2-го октября. С тела 5к уже 45 набежало) Иск был от них еще в марте, но не могли меня найти. Нашел себя в реестре, поехал сам забрал повестку и очень рад этому. Одной проблемой меньше.
Такого взагалі немає.освідчена