Расклейка по столбам, СМИ. Возможно такое?

• Автор теми Автор теми БНБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K

БНБ

Читач
Дописи
1
Реакції
4
Бали
3
БНБ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
IMG_20210331_183600.webp
IMG_20210331_183231.webp
IMG_20210331_183452.webp
IMG_20210331_183047.webp

Если местного тв и радио нет - бояться нет чего. Столбы ночью можно повалять... Не оставь им шансов.

Отловить поклейщиков и развесить на столбах...рядом с объявлениями..
и на шею табличку
"Клеял объявы...также брал в рот, давал в опу"

У меня просрочка год у них,где-то через пол года наклеили на подъезде бумажку и больше я о них не слышал.
Но у меня и город большой и отделение не так далеко)
Симку выбросил,что пишут не знаю)

По научному это называется диффамация и во многих странах мира за эту хрень предусмотрена УГОЛОВНАЯ ответсвенность. Но мы, к сожалению, находимся в Украине.

Ого то тепер банкіри таким почали страдати?

Идеабанк самый наглый. Они от коллекторов ничем не отличаются... Сестру донимали и окружение - оформила реструктуризацию на 10 лет (сумма тела немаленькая), а гасит быстрее... Но там кучу доков собирала.

Идеабанк самый наглый. Они от коллекторов ничем не отличаются... Сестру донимали и окружение - оформила реструктуризацию на 10 лет (сумма тела немаленькая), а гасит быстрее... Но там кучу доков собирала.
Років 4 назад,хтось з знайомих взяв у них кредит,ну і ясне діло пішла просрочка,до мене дзвонили,бо було декілька карткових переводів між нами.Дзвонили і вдень і вночі.Нерви не витримали,прийшлось їхати на відділення ,визивати поліцію,їхню службу безпеки,положила свій телефон включила гучний зв'язок і вони це все слухали,що там тільки ці кончені не казали.Попросила документально підтвердити ,де мої дані і телефон вказані як поручителя.Таке шоу влаштувала,хоч відірвалася.І правда забули за мене,більш жодного дзвінка не було.Чому люди,зовсім сторонні,яких турбують ці козли,не відстоюють свої права?Чого бояться?

Отловить поклейщиков и развесить на столбах...рядом с объявлениями..
и на шею табличку
"Клеял объявы...также брал в рот, давал в опу"
Идейка заманчивая, только где взять их фото с паспортом в развернутом виде?

И сколько накинули из-за реструктуризации?
Я сказал пока карантин,бабок нет, платить не буду,идите к раде и там качайте. Ну и симку скинул)))

Років 4 назад,хтось з знайомих взяв у них кредит,ну і ясне діло пішла просрочка,до мене дзвонили,бо було декілька карткових переводів між нами.Дзвонили і вдень і вночі.Нерви не витримали,прийшлось їхати на відділення ,визивати поліцію,їхню службу безпеки,положила свій телефон включила гучний зв'язок і вони це все слухали,що там тільки ці кончені не казали.Попросила документально підтвердити ,де мої дані і телефон вказані як поручителя.Таке шоу влаштувала,хоч відірвалася.І правда забули за мене,більш жодного дзвінка не було.Чому люди,зовсім сторонні,яких турбують ці козли,не відстоюють свої права?Чого бояться?
Яка ж ти розумничка, умнічка і молодчинка. Я тебе ще більше тепер лю! Гарний сценарій, дуже гарний. Дійсно, якби люди не звинувачували і так заляканих боржників, а самі відстоювали себе і використання своїх особистих даних, то і колекторів би не плодидося, як тараканів і ніхто голосу в телефоні не боявся б, а посилали б під три чорти, або як ти б хоч раз хтось зробив. Дякую тобі. Просто умнічка.

Как-то весело возле парадной что кого-то искали.. так что может быть. Идея такое любит

Назад
Угорі