Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну вы как думаете это реально вообще

как по мне бред,у нас в селе очень много должников именно в банках,не разу ни одного не видела на ставбах,если бы каждого вешали,ой стовбов не хватит
Поменяйте номер и живите себе в радость
У меня просрочка год у них,где-то через пол года наклеили на подъезде бумажку и больше я о них не слышал.
От вона -популярність?
Ахах. Как вы это представляете?,, Срочный выпуск новостей! Гражданин такой-то не вернул 10к гривен Идеабанку! Шок! "
Років 4 назад,хтось з знайомих взяв у них кредит,ну і ясне діло пішла просрочка,до мене дзвонили,бо було декілька карткових переводів між нами.Дзвонили і вдень і вночі.Нерви не витримали,прийшлось їхати на відділення ,визивати поліцію,їхню службу безпеки,положила свій телефон включила гучний зв'язок і вони це все слухали,що там тільки ці кончені не казали.Попросила документально підтвердити ,де мої дані і телефон вказані як поручителя.Таке шоу влаштувала,хоч відірвалася.І правда забули за мене,більш жодного дзвінка не було.Чому люди,зовсім сторонні,яких турбують ці козли,не відстоюють свої права?Чого бояться?Идеабанк самый наглый. Они от коллекторов ничем не отличаются... Сестру донимали и окружение - оформила реструктуризацию на 10 лет (сумма тела немаленькая), а гасит быстрее... Но там кучу доков собирала.
Идейка заманчивая, только где взять их фото с паспортом в развернутом виде?Отловить поклейщиков и развесить на столбах...рядом с объявлениями..
и на шею табличку
"Клеял объявы...также брал в рот, давал в опу"
И сколько накинули из-за реструктуризации?Идеабанк самый наглый. Они от коллекторов ничем не отличаются... Сестру донимали и окружение - оформила реструктуризацию на 10 лет (сумма тела немаленькая), а гасит быстрее... Но там кучу доков собирала.
Яка ж ти розумничка, умнічка і молодчинка. Я тебе ще більше тепер лю! Гарний сценарій, дуже гарний. Дійсно, якби люди не звинувачували і так заляканих боржників, а самі відстоювали себе і використання своїх особистих даних, то і колекторів би не плодидося, як тараканів і ніхто голосу в телефоні не боявся б, а посилали б під три чорти, або як ти б хоч раз хтось зробив. Дякую тобі. Просто умнічка.Років 4 назад,хтось з знайомих взяв у них кредит,ну і ясне діло пішла просрочка,до мене дзвонили,бо було декілька карткових переводів між нами.Дзвонили і вдень і вночі.Нерви не витримали,прийшлось їхати на відділення ,визивати поліцію,їхню службу безпеки,положила свій телефон включила гучний зв'язок і вони це все слухали,що там тільки ці кончені не казали.Попросила документально підтвердити ,де мої дані і телефон вказані як поручителя.Таке шоу влаштувала,хоч відірвалася.І правда забули за мене,більш жодного дзвінка не було.Чому люди,зовсім сторонні,яких турбують ці козли,не відстоюють свої права?Чого бояться?