Питання про виконавчі написи (майно: по договору дарування пів будинку)

• Автор теми Автор теми Nikaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 860

Nikaa

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
35
Бали
5090
Nikaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю просрочені заборгованості МФО. Зназоджуся за кордоном, відповідно заробітної плати не отримую в Україні, карта приват заблокована(мфо часто пробували списувати кошти, і банк заблокував її). Маю по договору дарування пів будинку, але ніяк не оформлено на мене, просто договір дарування,. Відповідно там не проживаю, лиш прописана. Питання, якщо буде виконавчий напис і не зносити, які будуть наслідки?

Маю просрочені заборгованості МФО. Зназоджуся за кордоном, відповідно заробітної плати не отримую в Україні, карта приват заблокована(мфо часто пробували списувати кошти, і банк заблокував її). Маю по договору дарування пів будинку, але ніяк не оформлено на мене, просто договір дарування,. Відповідно там не проживаю, лиш прописана. Питання, якщо буде виконавчий напис і не зносити, які будуть наслідки?
Вы спокойно можете снести надпись, перебывая за границей. Вам даже не нужно ехать в Украину.

Есть целый раздел про суд, исполнитель,и исполнительную надпись..Там вопрос,что будет, если не сносить ИНН поднимался неоднократно...
Для начала почитайте пожалуйста..
https://anticollector.ua/threads/mn...li-otvety-na-chasto-zadavaemye-voprosy.25069/

Вам написали выше что и как, только я лично заметил, что вам лучше задавать односторонние вопросы, чем почитать...
Я вже читала.
Вам написали выше что и как, только я лично заметил, что вам лучше задавать односторонние вопросы, чем почитать...
Цікавить опыт людей, в яких можливо так було.

Маю по договору дарування пів будинку, але ніяк не оформлено на мене, просто договір дарування
Феерично. Договор дарения - это один из вариантов приобретения права собственности. На вас полдома. Так что или договор на словах и по факту вы не собственник, или договор нотариальный и вы собственник

Феерично. Договор дарения - это один из вариантов приобретения права собственности. На вас полдома. Так что или договор на словах и по факту вы не собственник, или договор нотариальный и вы собственник
Нотаріально.
Прочитала, що не зможуть МФО претендувати на пів будинку.

Останнім часом коли не зайду на форум,в топі в основному теми про написи...
Я щось пропустила? :scratch_one-s_head:

viki25, Последствия открытия ИП или как исполнитель может заставить вас погасить задолженность?)))

Цікавило можливо в когось була схожа ситуація, чи зносили виконавчий напис чи ні
У меня ещё нет надписи. Но, если будет, буду сносить. Каллам платить не собираюсь больше. Я им уже за 10 человек заплатила.

Назад
Угорі