Питання по поводу інстаграму

• Автор теми Автор теми Voda4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 520

Voda4ka

Форумчанин
Дописи
264
Реакції
88
Бали
5125
Voda4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене є аккаунт в інстаграмі закритий бачу до мене добавлялись фейки і так далі а якщо я нік поміняю і в мене є новий номер вони будуть писати контактам інстаграм чи вони не найдуть новий номер ні до чого не прив'язаний

В мене є аккаунт в інстаграмі закритий бачу до мене добавлялись фейки і так далі а якщо я нік поміняю і в мене є новий номер вони будуть писати контактам інстаграм чи вони не найдуть новий номер ні до чого не прив'язаний
Якщо у Вас закритий акаунт, вони навіть підписниуів не бачуть, так як і тих хто на Вас підписався. Максимум писатимуть Вам, і то це легко відхилити.

Якщо у Вас закритий акаунт, вони навіть підписниуів не бачуть, так як і тих хто на Вас підписався. Максимум писатимуть Вам, і то це легко відхилити.
Ну я хочу відкрити аккаунт
Поміняти всі дані в інстаграм і відкрити

Навіщо відкривати?
Ну подобається коли відкритий ну я просто думаю що вони ні як не зможуть якщо всьо буде інші дані нікиті номер якого в базі в них нема вот питаю
Навіщо відкривати?
?
Навіщо відкривати?
?
Буде якись вердикт

Останнє редагування:
Ну подобається коли відкритий ну я просто думаю що вони ні як не зможуть якщо всьо буде інші дані нікиті номер якого в базі в них нема вот питаю

?

?
Буде якись вердикт

Гугл по фото може знайти

Гугл по фото може знайти
Ну він ж не найде інстаграм
Гугл по фото може знайти
Вони що можуть по фото найти в мене знайомий півроку прострочки і ніхто нікому не писав профіль. Відкритий і дані які він вказував в мфо так і є хз вот питаю якщо нік номер поміняти який ніде не світиться знайдуть сторінку

Останнє редагування:
Ну він ж не найде інстаграм

Вони що можуть по фото найти в мене знайомий півроку прострочки і ніхто нікому не писав профіль. Відкритий і дані які він вказував в мфо так і є хз вот питаю якщо нік номер поміняти який ніде не світиться знайдуть сторінку

По фото Гугл знаходить всі співпадіння в відкритих джерелах

?

?
Буде якись вердикт
Ну хотите открывайте. Зачем тогда спрашиваете?

У меня другой вопрос, как удалить инстаграмм , не могу найти функцию
Когда куча мфо лучше уйти совсем в подполье и поудолять соц сети, разберетесь с печалями , востановитесь

У меня другой вопрос, как удалить инстаграмм , не могу найти функцию
Когда куча мфо лучше уйти совсем в подполье и поудолять соц сети, разберетесь с печалями , востановитесь
Потрібно заходити через браузер

Назад
Угорі