Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Всем привет. Ребят нашла я прогу с виртуальными номерами. Зашла в один номер а там СМСок от МФо немеренно . И пароли есть к личным кабинетам. Ну в общем зашла я к некому пошукайло в личный кабинет в сслоне а там и его и личные данные паспорта и копии паспорта. Как думаете эти люди реально использовали Вирт номер чтоб свой не светить или это мошенники на чужие данные берут займы?
Всем привет. Ребят нашла я прогу с виртуальными номерами. Зашла в один номер а там СМСок от МФо немеренно . И пароли есть к личным кабинетам. Ну в общем зашла я к некому пошукайло в личный кабинет в сслоне а там и его и личные данные паспорта и копии паспорта. Как думаете эти люди реально использовали Вирт номер чтоб свой не светить или это мошенники на чужие данные берут займы?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.