Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а вы их опередите! занесите их в черный список раньше. чтоб не писали каку разную вам, а вы здесь тему лишнюю не создавалиПишуть, що подають мене та рідних у чорний список, ЄРБУ. Лякають чи як? Прострочка 11 днів. Не відписую , на дзвінки не відповідаю . Як у вас було з цією компанією ?
Точно так само лякали як могли, чим могли, але вони не найстрашніший хоррор із мфо)Пишуть, що подають мене та рідних у чорний список, ЄРБУ. Лякають чи як? Прострочка 11 днів. Не відписую , на дзвінки не відповідаю . Як у вас було з цією компанією ?
Пишуть, що подають мене та рідних у чорний список, ЄРБУ. Лякають чи як? Прострочка 11 днів. Не відписую , на дзвінки не відповідаю . Як у вас було з цією компанією ?
Мне предлогали после двух недель просрочки.Ну с 5 платить 11 как то не сильно хочеться,даже частями.На какой день просрочки предложили свою реструктуризация?
? Согласна!Мне предлогали после двух недель просрочки.Ну с 5 платить 11 как то не сильно хочеться,даже частями.
ничего не делатья не знаю що тепер робити
Чекайте ,ще запропонують.Доброго всім.У зе кредит і я маю тіло кредиту 5000 робила пролонгації 3 місяці вийшло на суму 5500.Дзвонили сьогодні що заборгованість 15 тис.Сказали оплатити 7500 до 17:00.Прислали гарантійний лист в якому пише що до 30.11.2021 року потрібно оплатити.в розмові сказав мужчина оплатити до 17:00 я дзвонила до нього щоб попередити що не зможу оплатити до тієї години бо мені важко добратися в місто бо маю суму на руках а на картці не маю.він зразу сказав що ні і що завтра оплатити 15.Так як я сьогодні не оплатити.і зразу змінив гарантійний лист один від одного відрізняється і сказав що продає колективом.я не знаю що тепер робити
ни чего не робить!как по мне ваши намерения не обдуманны и хаотичны ! с тела в 5к отдать им 13!Доброго всім.У зе кредит і я маю тіло кредиту 5000 робила пролонгації 3 місяці вийшло на суму 5500.Дзвонили сьогодні що заборгованість 15 тис.Сказали оплатити 7500 до 17:00.Прислали гарантійний лист в якому пише що до 30.11.2021 року потрібно оплатити.в розмові сказав мужчина оплатити до 17:00 я дзвонила до нього щоб попередити що не зможу оплатити до тієї години бо мені важко добратися в місто бо маю суму на руках а на картці не маю.він зразу сказав що ні і що завтра оплатити 15.Так як я сьогодні не оплатити.і зразу змінив гарантійний лист один від одного відрізняється і сказав що продає колективом.я не знаю що тепер робити