Писали таке комусь?

• Автор теми Автор теми Olesja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 929

Olesja

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
11
Бали
853
Olesja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже не тільки на вайбер пишуть,а і у фейсбуці)

Вкладення

• 1D7AF515-D57C-4A47-BA5C-F2D021A5AEAF.webp
    1D7AF515-D57C-4A47-BA5C-F2D021A5AEAF.webp
    41.3 Кб · Перегляди: 131

Вкладення

• E282BC38-1CC6-4317-9BBA-64F57F09151E.webp
    E282BC38-1CC6-4317-9BBA-64F57F09151E.webp
    40.6 Кб · Перегляди: 116
Всім писали хто брав у них кредит. А потім буде виїздна група, арешт майна у Вас, сусідів, родичів, колег по роботі. А потім Вас арештують, справа кримінальна, потім відберуть дітей, котів і що саме страшніше, відберуть шоколад МІЛКУ.

Всім писали хто брав у них кредит. А потім буде виїздна група, арешт майна у Вас, сусідів, родичів, колег по роботі. А потім Вас арештують, справа кримінальна, потім відберуть дітей, котів і що саме страшніше, відберуть шоколад МІЛКУ.
А к
а ха..а почему вы не поудаляли соц сети?
я приховала сторінку
А фейсбук не закрыт ?
Закритий)то у месенджері

Мне 12 декабря предложили реструктуризацию, но денег нет поэтому пофиг. Больше не писали никуда.

Ещё микроволновку забыли

КОРД,
Ксенія написал(а):
Ещё микроволновку забыли
Мурло волохате
Заходить до хати:
« Я з’їв твою маму,
Я з’їв твого тата.
Рученьки - хрясь,
Ніженьки –хрясь,
Висмоктав очі,
Спокійної ночі.»

Назад
Угорі