Писала в Нацком на монейвео щоб перевірили договір... , прийшла відповідь

• Автор теми Автор теми INN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

INN

Читач
Дописи
9
Реакції
1
Бали
3
INN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Порадьте що робити далі. Писала в Нацком на монейвео щоб перевірили договір... , прийшла відповідь. Таке враження що вони не читали заяви. Я не платила і пролонгацій не робила. З 10 вже 30 нарахували

Вкладення

• Screenshot_2020-05-20-08-27-11-517_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2020-05-20-08-27-11-517_com.google.android.apps.docs.webp
    100.3 Кб · Перегляди: 222
Доброго дня! Порадьте що робити далі. Писала в Нацком на монейвео щоб перевірили договір... , прийшла відповідь. Таке враження що вони не читали заяви. Я не платила і пролонгацій не робила. З 10 вже 30 нарахували
Вы договор прикрипляли?

[QUOTE = "ЛеночкаВалерочка, post: 779743, member: 13387"]
Ви договір прікріплялі?
[/ QUOTE]
Так і договір і скріншоти з кабінету. Зразок брала на форумі

[QUOTE = "ЛеночкаВалерочка, post: 779743, member: 13387"]
Ви договір прікріплялі?
[/ QUOTE]
Так і договір і скріншоти з кабінету. Зразок брала на форумі
Понятно, очередная отписка от Невінчаного

[QUOTE = "ЛеночкаВалерочка, post: 779773, member: 13387"]
Зрозуміло, чергова відписка від Невінчаного
А що порадите далі робити?

[QUOTE = "ЛеночкаВалерочка, post: 779773, member: 13387"]
Зрозуміло, чергова відписка від Невінчаного
А що порадите далі робити?
Я не советчик.но кажется они часто списывают до тела

Кто подскажет как понимать?Написала в Нацкомфин ещё 1.03.ответов ни каких,а сегодня захожу и написано исполнено....как понимать ни где ни чего не изменилось,и даже отписку как они любят не отправили
а до чого тут 1545?

Шли ещё раз но после вступления закона 3329д в силу, пока не подписан.

Пишіть чим побільше щотижня. Невінчаний всім таку відписку відправляє. Пишіть і потрапите до іншого на розгляд. Буде результат.

А як ви писали в нацфін он-лайн чи їм на пошту бо не дуже розумію того але хочу теж написати на дві контори
Напишіть інформацію дякую

Невінчаний уебок,у него у всех все отлично

Зачем вы вообще писали. Здесь сколько писан-переписано, что не стоит первому лезть на рожон. Ваша цель какова была?

Вы в заявлении, скорее всего, дали им понять, что таки брали деньги и Вас не устраивает сама сумма возврата. А в Вашей ситуации нужно было отрицать сам факт кредита.

Вы в заявлении, скорее всего, дали им понять, что таки брали деньги и Вас не устраивает сама сумма возврата. А в Вашей ситуации нужно было отрицать сам факт кредита.
В ви маєте такий лист, можете поділитись?
Зачем вы вообще писали. Здесь сколько писан-переписано, что не стоит первому лезть на рожон. Ваша цель какова была?
Хотіла щоб списати штрафи та відсотки
Як правильно написати, маєте зразок?

В ви маєте такий лист, можете поділитись?

Хотіла щоб списати штрафи та відсотки

Я им не писал вообще, так как платить не собираюсь. Образец был на форуме когда-то.

Назад
Угорі