Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Смотрите у них на сайте и обязательно прикрепите договорЗараз хочуинаписати на них в нацком. Скажіть як вони правильно називаються, як зареєстровані?
БистроЗайм пише. Договору нема.Смотрите у них на сайте и обязательно прикрепите договор
Зараз хочуинаписати на них в нацком. Скажіть як вони правильно називаються, як зареєстровані?
БистроЗайм пише. Договору нема.
БистроЗайм пише. Договору нема.
Я вже написала не знаю провильно ні(Я писала онлайн компания "Быстрозайм" зарегестрированная как (посмотрите в договоре вроде"простые займы) и юр.адрес
Тогда только юр.адрес и пишите онлайн компания или онлайн-кредиты "быстрозайм"
Я вже написала не знаю провильно ні(
Як думаєте може ще одну накатати. За дзвінкину за ненормативну лексику
Зараз хочуинаписати на них в нацком. Скажіть як вони правильно називаються, як зареєстровані?
А почему реквизиты у них тов «прості займи»? Тоже ліцензію нашла ту что вы пишитеТОВ «Служба миттєвого кредитування», код 38839217.
Там на сайті є свідоцтво і пише прості займиТОВ «Служба миттєвого кредитування», код 38839217.
Вы писали текст на почту или документом обращение?Я писала онлайн компания "Быстрозайм" зарегестрированная как (посмотрите в договоре вроде"простые займы) и юр.адрес
Тогда только юр.адрес и пишите онлайн компания или онлайн-кредиты "быстрозайм"
Ні не на пошту, але хочу ще на пошту. Думаю чи по зраску писати, чи в довільній формі. Ви як думаєте?Вы писали текст на почту или документом обращение?
Ви точно знаєте що вони так називаються, чому на сайті пише друге?ТОВ «Служба миттєвого кредитування», код 38839217.
Я по образцу и добавила, что у меня отказ предоставить договор и пропала информация о пролонгацияхНі не на пошту, але хочу ще на пошту. Думаю чи по зраску писати, чи в довільній формі. Ви як думаєте?
Ви точно знаєте що вони так називаються, чому на сайті пише друге?
Ви давно писали? Результат є? І взагалі на ті мфо на кого писали є результат?Я по образцу и добавила, что у меня отказ предоставить договор и пропала информация о пролонгациях
Там на сайті є свідоцтво і пише прості займи
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОСТІ ЗАЙМИ",вул.
Незалежної України, буд.39-А, офіс 25,
Ну то яку назву писати?ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ
Там просто 4 учредителя женщины, на каждой по 4-8 компаний - простые займы, быстрые займы, служба быстрого кредитования и т.п. Мутные компании
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ
Там просто 4 учредителя женщины, на каждой по 4-8 компаний - простые займы, быстрые займы, служба быстрого кредитования и т.п. Мутные компании
Вы писали текст на почту или документом обращение?
Писала 17. Нет результатаВи давно писали? Результат є? І взагалі на ті мфо на кого писали є результат?
ТакИ даже можно догадаться чьи это жёны/мамы/сёстры...)) обычное отмывание денег да ещё и с огромными %
Прямо на сайте обоащение
Не обязательно даже родственники,просто оформляется фирма на человека,ему платится определенная зарплата,в случае чего все на нем,на этом директоре,а реальные хозяева не при делах..И даже можно догадаться чьи это жёны/мамы/сёстры...)) обычное отмывание денег да ещё и с огромными %
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги