Письмо с суда 2

• Автор теми Автор теми Irishka23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

Irishka23

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
30
Бали
33
Irishka23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не могу написать в предыдущем посте.
Ходила в суд.Это кредит ап подал запрос

Да.Но неправильно написали отчество.Не знаю случайно или специально.С сельсовета ответили что такого человека не зарегистрировано и суд пока не открыл дело

Да.Но неправильно написали отчество.Не знаю случайно или специально.С сельсовета ответили что такого человека не зарегистрировано и суд пока не открыл дело
понятно, а с отчеством бывает ошибаются, но это вам помогло, сельсовет ответил, что таких нету, может иск вернут

а сколько у вас спросрочка?

А я везучая?
Post automatically merged:

Norma_ya, А на прцент и тело соглашаются?

Останнє редагування:
Мені здається що перед поданням вони перевіряють чи є майно на боржнику та доходи. Або все залежно від виконавця який займається справою по поверненню коштів.

Мені здається що перед поданням вони перевіряють чи є майно на боржнику та доходи. Або все залежно від виконавця який займається справою по поверненню коштів.
Який виконавець якщо ще не було рішення суду?

В мфо теж є виконавці по стягненню боргу аля представники компанії чи Вам не дзвонять
Та таких виконавців … давайте вже, якщо в темі згадується про суд називати правильні терміни.

Назад
Угорі