Письмо от май кредит- ваш долг частично погашен

• Автор теми Автор теми taurus7700
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

taurus7700

Форумчанин
Дописи
113
Реакції
33
Бали
5125
taurus7700 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем добрый день ! Сегодня пришло на электронку письмо от май кредит - мы получили частичную оплату 400 грн,ваш долг составляет 3800 грн.Никто ничего не платил .У кого было такое ?

сначала такое, потом на карте минус та сумма что списали..)
приват со своей опоздалой смс..

Всем добрый день ! Сегодня пришло на электронку письмо от май кредит - мы получили частичную оплату 400 грн,ваш долг составляет 3800 грн.Никто ничего не платил .У кого было такое ?
Мені таке ж сьогодні прийшло... Лише смс на телефон і оплата 50 грн. На картці коштів не було.. я теж нічого не оплачувала..

будьте бдительны!по ходу шото мудрят собаки!

Можливо був продаж боргу факторинговій компанії !!!

Мені таке ж сьогодні прийшло... Лише смс на телефон і оплата 50 грн. На картці коштів не було.. я теж нічого не оплачувала..
если карта приват и там 0
то карта в минус ушла
я тоже не платила а они сняли
где то тут было 13 раз по 500

Це як таке може бути? А в банк не зверталися з цим питанням?
ну банк примет жалобу,а минус все равно на вас будет висеть
а мфошки могут снимать,вы же указывали данные карты в личных кабинетах
знаю еще манивео,динеро списывают деньги и вот майкредит
надо карточку блокировать,перевыпускать

Карта заблокирована вообще у меня ,никакого минуса нет

Доброго вечора! Ось що прийшло від майкредит:
Шановний Клієнт, у разі несплати боргу, 8195 грн.перед ФК «Май Кредит», протягом 2-х днів, Ваш рахунок може бути заблокований, для стягнення в примусовому порядку.0800210005
Хто таке вже отримував? Що справді блокували рахунок?

Шановний Клієнт, у разі несплати боргу, 8195 грн.перед ФК «Май Кредит», протягом 2-х днів, Ваш рахунок може бути заблокований, для стягнення в примусовому порядку.0800210005
Мне такое приходило, очередная попытка заставить вас заплатить. 5 дней назад такое присылали, и даже смс с номера какого - то - ваша карта заблокирована. Бред.

Если у вас есть деньги на карте ,будут списывать сами ,у меня пытаются списать ,но денег нет,сумма правда 50 грн ( пытаются списать ), не пойму чем им 50 грн помогут

Аякже!Вони ж всемогутні і всюдисущні:facepalm:Ну звісно що НІ

Мій майкредіт з маминої заблокованої картки щодня хочуть зняти 50грн.(засвітила при пролонгаціїї)

Дешовые понты). Не ведитесь.

Повідомлення від Мак Кредит:
Ваш договір в ФК «Май Кредит» переданий в юридичний відділ, для підготовки позову до суду, щодо невиконання фінансових та договірних зобов'язань перед Кредитором.Сплатіть, 8195 грн. протягом 24 годин. 0800210005
Подають в суд?невже справді? І номер доречі у труколлер вибиває що Дельта М якісь. Що продали колекторам?

Олена2201, Самі подавайте в суд і не бійтесь,вони нічого не можуть окрім запугувань,максимально змушують вас сумніватись і нервувати.Якщо піднімаєте трубку від вимагателів то відразу спілкуйтесь по-суті:чому телефонують?нехай присилають відповідні документи,а якщо у них до вас є питання то нехай їх висловлюють в суді.Повірте,ці шараги до суду дуже й дуже рідко йдуть і неохоче,тому що їм там нічого не світить

Сняли с приветбанка 678грн, сразу заблокировал карту,позвонил на 3700 ничего внятного не ответили...

Если у вас есть деньги на карте ,будут списывать сами ,у меня пытаются списать ,но денег нет,сумма правда 50 грн ( пытаются списать ), не пойму чем им 50 грн помогут
Они начинают с 50 грн...Так сказать прощупывают почту...Так же как и Алекс, сначала 50 грн , дальше пока не спишется весь доступный баланс.Я заблокировала карту ,так как майкредит пока в планах выплатить,плачу им через терминал,чтоб новой картой не светить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі