Письмо от "Финфорса", вернее от "Кредитэкспресс", по поводу "Финфорс"

• Автор теми Автор теми СерГрей
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

СерГрей

✩ Premium ✩
Дописи
3240
Реакції
7674
Бали
3235
СерГрей не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришло письмо на электронку
"
Шановний Ххххххх Ууууууу Zzzzzzzz!

Ви маєте заборгованість у розмірі ZZZZZ,05 грн по договору XXXXXX-A від 18.14.2019, оформленному в ТОВ «ФІНФОРС» (далі – Кредитор).

ДОБРОВІЛЬНЕ ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ: Сплатіть лише частину заборгованості по дог. № ХХХХхххХХХ розмірі ХХХХХ,05 грн протягом 3 днів після отримання даного повідомлення і залишок боргу буде анульовано!

Якщо буде відсутня оплата боргу, представник Кредитора змушений буде провести особисту зустріч. Співробітник ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ.» буде оцінювати Ваше фінансове становище перед початком судової стадії стягнення.

Орієнтовна дата проведення зустрічі 23.05.2020 р. (час 17:00 – 20:00). Адреса: хххххххххххх,ХХХХХХХХХХХХХХХ,ХХХХХХХХХХХХХХ
Просимо перебувати вдома в зазначені години і підготувати документи, що підтверджують Ваш дохід!

Обов’язкова реєстрація за телефоном: 0800605673 (БЕЗКОШТОВНО) або зверніться з відповіддю на даний лист.

Номер Вашої справи: хххххххххххх

Реквізити для сплати заборгованості:
Отримувач
:
ТОВ «ФІНФОРС»
Банк-отримувача: АТ «ОТП Банк»
Розрахунковий рахунок (по кожному договору індивідуальний): По КД № XXXXXXX-A р/р IBAN: UA813005280000026508455000535, МФО 300528, ЄДРПОУ 41717584
Призначення платежу:
оплата заборгованості за договором №__________(потрібно вказати номер кредитного договору), ПІБ

З повагою,
ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ.»

Шо за лютый ППЦ??
Я в Финфорсе точно ничего не брал)))

с1сЬки продают Финфорсам
Ну,это я понять могу-С1ськи продали Финфорсу, но тут -интрига-"Ви маєте заборгованість у розмірі ZZZZZ,05 грн по договору XXXXXX-A від 18.14.2019, оформленному в ТОВ «ФІНФОРС» (далі – Кредитор). "

Пришло письмо на электронку
"
Шановний Ххххххх Ууууууу Zzzzzzzz!

Ви маєте заборгованість у розмірі ZZZZZ,05 грн по договору XXXXXX-A від 18.14.2019, оформленному в ТОВ «ФІНФОРС» (далі – Кредитор).

ДОБРОВІЛЬНЕ ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ: Сплатіть лише частину заборгованості по дог. № ХХХХхххХХХ розмірі ХХХХХ,05 грн протягом 3 днів після отримання даного повідомлення і залишок боргу буде анульовано!

Якщо буде відсутня оплата боргу, представник Кредитора змушений буде провести особисту зустріч. Співробітник ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ.» буде оцінювати Ваше фінансове становище перед початком судової стадії стягнення.

Орієнтовна дата проведення зустрічі 23.05.2020 р. (час 17:00 – 20:00). Адреса: хххххххххххх,ХХХХХХХХХХХХХХХ,ХХХХХХХХХХХХХХ
Просимо перебувати вдома в зазначені години і підготувати документи, що підтверджують Ваш дохід!

Обов’язкова реєстрація за телефоном: 0800605673 (БЕЗКОШТОВНО) або зверніться з відповіддю на даний лист.

Номер Вашої справи: хххххххххххх

Реквізити для сплати заборгованості:
Отримувач
:
ТОВ «ФІНФОРС»
Банк-отримувача: АТ «ОТП Банк»
Розрахунковий рахунок (по кожному договору індивідуальний): По КД № XXXXXXX-A р/р IBAN: UA813005280000026508455000535, МФО 300528, ЄДРПОУ 41717584
Призначення платежу:
оплата заборгованості за договором №__________(потрібно вказати номер кредитного договору), ПІБ

З повагою,
ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ.»

Шо за лютый ППЦ??
Я в Финфорсе точно ничего не брал)))
На сколько я знаю, что им с1сЬки продают

Открывайте шампанское , Вас с долгом продали. П,С, - они не приедут
Та они едут уже год с хвостиком,а приедут-все почищено,место выбрано, знакомый"циган-автомеханик"-предупреждён...И расстворится серый"Ланос" как чекушка в горле алкаша...

На сколько я знаю, что им с1сЬки продают
Вот и я об этом, писал бы Финфорс-мы купили ваш долг-вопросов бы не возникло, а тут какой то сюр- "Финфорс"-кредитор, "Кредитэкспресс"-каллокомпания....
Мля,сферический конь в вакууме..
18.14.2019 в письме эта дата?
ДА))

Вот и я об этом, писал бы Финфорс-мы купили ваш долг-вопросов бы не возникло, а тут какой то сюр- "Финфорс"-кредитор, "Кредитэкспресс"-каллокомпания....
Мля,сферический конь в вакууме..

ДА))
круто)))) сказочные долба_бы

СерГрей, ну, что можно сказать, чтобы развёялся весь этот миф, выход один, нужно звонить мифическому коню))))

Текст такой.. любопытный.. им еще надо доказать что есть доходы?) А узи им от проктолога не нужно?)

Текст такой.. любопытный.. им еще надо доказать что есть доходы?) А узи им от проктолога не нужно?)
Неее, у нас на форуме от сдачи анализов уже урологи онемели! Пожалейте хоть проктологов))))

СерГрей, ну, что можно сказать, чтобы развёялся весь этот миф, выход один, нужно звонить мифическому коню))))
Велика честь...я буду деньги на звонки тратить чтоб услышать их козлиное блеяне?? Про выездные группы, запрет на выезд и статьи 190 и 222 ?
При этом абсолютный мороз на просьбу прислать доки, что подтверждают ДОЛГ...
И дать понюхать плавки бабки Клавки..

Обычные пугалки. Потом напишут что не было дома.
У меня вообще написано такой адрес которого нет в моем городе
Обычные пугалки. Потом напишут что не было дома.
У меня вообще написано такой адрес которого нет в моем городе

Назад
Угорі