ПУМБ. Вони всі рахунки блокують чи тільки ті що вказані?

• Автор теми Автор теми Roman270888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Roman270888

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
37
Бали
5125
Roman270888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшов лист від нотаріуса про арешт рахунків вказано лише один рахунок якого в мене нема я щось не розумію. Хто з пумбом сталкувався підкажіть що робити. Вони всі рахунки блокують чи тільки ті що вказані

Мені прийшов лист про арешт рахунку,був вказаний саме їхній (кредитна картка).Не блокували інші. Пізніше прийшов лист про стягнення 20% з зарплати

Скажіть перед листом від нотаріуса ще щось приходило,мені поки що смс що заблокують всі рахунки та лист що подають до суду

Мені прийшов лист про арешт рахунку,був вказаний саме їхній (кредитна картка).Не блокували інші. Пізніше прийшов лист про стягнення 20% з зарплати
Прям як в мене. Проте наш головний офіс ощаду стверджує що арешт є. Гаряча лінія що нема, а поки вони між собою домовляються я користуюся карткою
Ви як, вже знесли внн?

Прям як в мене. Проте наш головний офіс ощаду стверджує що арешт є. Гаряча лінія що нема, а поки вони між собою домовляються я користуюся карткою

Ви як, вже знесли внн?
Сьогодні тільки лист від виконавця прийшов ще нерозібрався що робити далі

Тільки сума яку хоче банк і виконавець
Має бути постанова яким чином вони хочуть з вас цю суму стягнути. Якщо немає то дивиться через асвп по електронному ідентифікатору. Він зверху в постанові сірими літерами зазвичай пишеться

Має бути постанова яким чином вони хочуть з вас цю суму стягнути. Якщо немає то дивиться через асвп по електронному ідентифікатору. Він зверху в постанові сірими літерами зазвичай пишеться
Ні там ні там нема тільки винагороди і суми. Хотя одне речення напрягає про блокування рахунків но яких хрен їх знає написано тільки один який я взагалі незнаю
Ні там ні там нема тільки винагороди і суми. Хотя одне речення напрягає про блокування рахунків но яких хрен їх знає написано тільки один який я взагалі незнаю
Ви вже зними сталкувались?

Ви вже зними сталкувались?
Ото воно і є. У вас в пумбі що? Картка? Ці нотаріус- виконавець хара- клітченко, напевно. Через деякий час вишлють поствнову на роботу про відрахування 20%. Я стикалася. Зараз подала юристу для написання позову .

Ото воно і є. У вас в пумбі що? Картка? Ці нотаріус- виконавець хара- клітченко, напевно. Через деякий час вишлють поствнову на роботу про відрахування 20%. Я стикалася. Зараз подала юристу для написання позову .
Харя тоже,? но в мене кредит і 20 відсотків врятлі їх влаштує так як сума чимала 130000
А ви звідки якщо несикрет можна об'єднати зусилля?

Харя тоже,? но в мене кредит і 20 відсотків врятлі їх влаштує так як сума чимала 130000
А ви звідки якщо несикрет можна об'єднати зусилля?
Пишіть у приватні
20 влаштує, бо більше по одному внн не мають права стягувати

Я от і думаю банк зараз хоче 170000 а по іі 130000 платити всеодно прийдеця питання кому і скільки
Ви хочет платити? Не проствже знести напис і чекати суду?. Ви виплатили багато? Хоча треба у знаючих запитати, яка судова практика по пумбу. В мене напис по картці, я 2 роки гасила борг
У вас така сума що боротися треба однозначно

Ви хочет платити? Не проствже знести напис і чекати суду?. Ви виплатили багато? Хоча треба у знаючих запитати, яка судова практика по пумбу. В мене напис по картці, я 2 роки гасила борг
У вас така сума зо боротися треба однозначно
Платив десь пів року потом карантин і жoпa я брав 100000 то по іі вийде меньше ніш по договору
Платив десь пів року потом карантин і жoпa я брав 100000 то по іі вийде меньше ніш по договору
Зараз щей з приватом суд за карткою короче набрався 450000 4 банка і 14 мфо

а лист в бухгалтерію довго вас шукав? через скільки прийшов після арешту рахунку?

а лист в бухгалтерію довго вас шукав? через скільки прийшов після арешту рахунку?
Хоча спочатку й було вказано, що арешт рахунку, через тижнів 2 як зявилась у реєстрі,лист на роботу пришов, але вже з відрахуванням 20%.Рахунки не були заблоковані і з зарплати не зняли.Бухгалтерія, знаючи, що подаю на суд, трішки потянули час. Потім заява про забезпечення позову і суд призупинив впровадження.

Назад
Угорі