Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрий день. Пумб лякає,що зроблять виконавче провадження. Просрочка десь 4-5місяці. Хто стикався з ними? Дійсно зроблять чи лише лякають?
Тоже есть ИН.Собрал документы для суда по сносуДобрий день. Пумб лякає,що зроблять виконавче провадження. Просрочка десь 4-5місяці. Хто стикався з ними? Дійсно зроблять чи лише лякають?
Роблять)) але і це не страшно, можна боротись))Добрий день. Пумб лякає,що зроблять виконавче провадження. Просрочка десь 4-5місяці. Хто стикався з ними? Дійсно зроблять чи лише лякають?
На якому терміні прострочки роблять напис. Мене останній місяць "сильно" лякають написом. В смс постійно повідомляють про це і робот "доволить до відома" що 26. 08 2020 приїде приватний виконавець для опису і все таке. В Реєстрі боржників себе не знаходжу. Та й ціна питання фігня 3 900 всього навсього. Договір закінчився в березні і якби не карантин то закрила б давно уже. Я так думаю що виконавцю точно більше заплатять та й прострочка не така уже й велика. Тож я думаю що то просто страшилка. А Ви що думаєте?Роблять)) але і це не страшно, можна боротись))
Мені зробили напис через 10місяців)))На якому терміні прострочки роблять напис. Мене останній місяць "сильно" лякають написом. В смс постійно повідомляють про це і робот "доволить до відома" що 26. 08 2020 приїде приватний виконавець для опису і все таке. В Реєстрі боржників себе не знаходжу. Та й ціна питання фігня 3 900 всього навсього. Договір закінчився в березні і якби не карантин то закрила б давно уже. Я так думаю що виконавцю точно більше заплатять та й прострочка не така уже й велика. Тож я думаю що то просто страшилка. А Ви що думаєте?
Виконавець місцевий?Мне тоже примерно на таком сроке сделал. Сейчас готовим документы на снос
Да. ХарьковВиконавець місцевий?
В мене теж виконавець місцевий. Після запиту на доки, ***** забрав гроші з рахунку)) думає, що цим зупинить мене)) не на ту натрапив))Да. Харьков
Ну, мой прислал документы. И карта пока (надеюсь и не будет!) не заблокированаВ менетеж виконавець місцевий. Після запиту на доки, ***** забрав гроші з рахунку)) думає, що цим зупинить мене)) не на ту натрапив))
Я робила запит на копію напису+договір+розрахунок заборгованості. Після цього забрав гроші (рахунок в арешті ще з квітня)), навіть Дорошкевич не знімала гроші))Ну, мой прислал документы. И карта пока (надеюсь и не будет!) не заблокирована
Повернеш після суду)))Я робила запит на копію напису+договір+розрахунок заборгованості. Після цього забрав гроші (рахунок в арешті ще з квітня)), навіть Дорошкевич не знімала гроші))
Та я в курсі?Повернеш після суду)))
Мені вліпили після року прострочки. По споживчому кредиту.Добрий день. Пумб лякає,що зроблять виконавче провадження. Просрочка десь 4-5місяці. Хто стикався з ними? Дійсно зроблять чи лише лякають?
Ну, вчинення виконавчого напису не передбачає таких дій, та й ВП за цим написом - також. Виконавцю, а тим більше нотаріусу, не потрібні ніякі описи, тому що накласти арешт можна і без цього. Саме через таку фразу повідомлення стає схоже більш на типову страшилку.приїде приватний виконавець для опису і все таке
Підлі щури, вони такі)Після запиту на доки, ***** забрав гроші з рахунку)
убл*докЯ робила запит на копію напису+договір+розрахунок заборгованості. Після цього забрав гроші (рахунок в арешті ще з квітня)), навіть Дорошкевич не знімала гроші))
Вірю в силу бумеранга?убл*док![]()