Пумб лякає виконавчим провадженням!

• Автор теми Автор теми roman2059
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

roman2059

Читач
Дописи
9
Реакції
4
Бали
128
roman2059 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Пумб лякає,що зроблять виконавче провадження. Просрочка десь 4-5місяці. Хто стикався з ними? Дійсно зроблять чи лише лякають?

Добрий день. Пумб лякає,що зроблять виконавче провадження. Просрочка десь 4-5місяці. Хто стикався з ними? Дійсно зроблять чи лише лякають?
https://anticollector.ua/threads/bank-pumb-i-ispolnitelnaja-nadpis.22210/unread

Тоже есть ИН.Собрал документы для суда по сносу

Роблять)) але і це не страшно, можна боротись))

Роблять)) але і це не страшно, можна боротись))
На якому терміні прострочки роблять напис. Мене останній місяць "сильно" лякають написом. В смс постійно повідомляють про це і робот "доволить до відома" що 26. 08 2020 приїде приватний виконавець для опису і все таке. В Реєстрі боржників себе не знаходжу. Та й ціна питання фігня 3 900 всього навсього. Договір закінчився в березні і якби не карантин то закрила б давно уже. Я так думаю що виконавцю точно більше заплатять та й прострочка не така уже й велика. Тож я думаю що то просто страшилка. А Ви що думаєте?

На якому терміні прострочки роблять напис. Мене останній місяць "сильно" лякають написом. В смс постійно повідомляють про це і робот "доволить до відома" що 26. 08 2020 приїде приватний виконавець для опису і все таке. В Реєстрі боржників себе не знаходжу. Та й ціна питання фігня 3 900 всього навсього. Договір закінчився в березні і якби не карантин то закрила б давно уже. Я так думаю що виконавцю точно більше заплатять та й прострочка не така уже й велика. Тож я думаю що то просто страшилка. А Ви що думаєте?
Мені зробили напис через 10місяців)))

Мне тоже примерно на таком сроке сделал. Сейчас готовим документы на снос

Останнє редагування:
В менетеж виконавець місцевий. Після запиту на доки, ***** забрав гроші з рахунку)) думає, що цим зупинить мене)) не на ту натрапив))
Ну, мой прислал документы. И карта пока (надеюсь и не будет!) не заблокирована

Ну, мой прислал документы. И карта пока (надеюсь и не будет!) не заблокирована
Я робила запит на копію напису+договір+розрахунок заборгованості. Після цього забрав гроші (рахунок в арешті ще з квітня)), навіть Дорошкевич не знімала гроші))

Я робила запит на копію напису+договір+розрахунок заборгованості. Після цього забрав гроші (рахунок в арешті ще з квітня)), навіть Дорошкевич не знімала гроші))
Повернеш після суду)))

Мені вліпили після року прострочки. По споживчому кредиту.

приїде приватний виконавець для опису і все таке
Ну, вчинення виконавчого напису не передбачає таких дій, та й ВП за цим написом - також. Виконавцю, а тим більше нотаріусу, не потрібні ніякі описи, тому що накласти арешт можна і без цього. Саме через таку фразу повідомлення стає схоже більш на типову страшилку.
Після запиту на доки, ***** забрав гроші з рахунку)
Підлі щури, вони такі)

Здравствуйте, кредитная карта банка пумб на сумму 32000, просрочка 7 месяце , накрутили сверху + 16000 тысяч. Последнее время пугают ИП . А вот вчера и сегодня пришло сообщение, что получили оценку имущества и сегодня будут торги квартиры, на судовой владе себя не найшла. Чего ждать? 1/3 часть квартиры на мне больше ничего нет, и работаю не официально. Мама говорила что вчера 2 мужчин приходили ,но дверь она не открыла. Чего ждать? И что делать?

Назад
Угорі