Призупинення виконавчого провадження. Чи виділять з реєстру боржників?

• Автор теми Автор теми Vasabi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 783

Vasabi

✩ Premium ✩
Дописи
298
Реакції
222
Бали
5125
Vasabi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,таке питання,був суд по виконавчому напису,суддя виніс ухвалу про зупинення виконавчих дій,а суд буде через два місяці,я так розумію, що з реєстру боржників виконавець не видалить? Просто потрібно оформлювати спадок на себе, а нотаріус може накласти арешт чи ні? І я не зможу здійснити продаж?Просто я цих нюансів не розумію, дякую.

Доброго дня,таке питання,був суд по виконавчому напису,суддя виніс ухвалу про зупинення виконавчих дій,а суд буде через два місяці,я так розумію, що з реєстру боржників виконавець не видалить? Просто потрібно оформлювати спадок на себе, а нотаріус може накласти арешт чи ні? І я не зможу здійснити продаж?Просто я цих нюансів не розумію, дякую.
З реєстру не видалять, бо немає відповідно рішення суду на основі якого це можливо зробити.
Нотаріус не накладає арешти, не його компетенція, а от відмовити в оформленні може так як ви в реєстрі.

З реєстру не видалять, бо немає відповідно рішення суду на основі якого це можливо зробити.
Нотаріус не накладає арешти, не його компетенція, а от відмовити в оформленні може так як ви в реєстрі.
Або може оформити,але в подальшому поки не пройде суд,ні продати,ні подарувати спадщину не зможе...

Або може оформити,але в подальшому поки не пройде суд,ні продати,ні подарувати спадщину не зможе...
Я про друге навіть не згадував, бо ще перше треба зробити. А воно під знаком питання.

Це у Вас забезпечення позову- це коли виноситься ухвала про зупинення виконавчих дій. Коли забезпечення позову, то просто виконавець не зможе з Вас нічого стягувати і також не зможе проводити інших виконавчих дій. Тому тепер чекайте основного суду по визнанню виконавчого напису нотаріуса таким, який не підлягає виконанню. Коли суд винесе рішення і коли воно потім вступить в законну силу, тоді це рішення отримуєте в суді з відміткою про вступ у законну силу і відправляєте або якщо виконавець з вашого населеного пункту, відносите виконавцеві і він тоді виносить постанову про завершення Виконавчого провадження зі зняттям усіх арештів. Тоді Ви вже зможете робити зі своїм майном що завгодно.

Нотаріус спадок оформить, в подальшому поки ви є в реєстрі боржників, то не зможете розпорядитися власністю.

Назад
Угорі