Прийшов лист від Кредит Капітал на домашню адресу

• Автор теми Автор теми Ґігерша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 909

Ґігерша

Форумчанин
Дописи
439
Реакції
296
Бали
1013
Ґігерша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, від КК прийшов лист під розпис. В минулу п'ятницю писали смс про розбивку заборгованості на розстрочку. Тіло 2к, з відсотками майже 8к. Що це за лист може бути? На судовій, Єсуді тихо. Не хочу забирати лист просто

Не знаю, я за місцем прописки не проживаю. А їхати щоб забирати якийсь бред я не хочу. Он банк в суд подав тихо, ніхто б не знав нічого якби не Єсуд
То не забирайте. Якщо суд, то рано чи пізно побачите документи в єсуді.
Але суд за 2 тис тіла 🙄

То не забирайте. Якщо суд, то рано чи пізно побачите документи в єсуді.
Але суд за 2 тис тіла 🙄
Я думаю що там пропозиція якась типу реструктуризації, або досудова вимога. Але йти в суд за майже 8к де 2к тіло, мені знається це бред. Вони за допомогу адвоката + - стільки заплатять

Доброго вечора, від КК прийшов лист під розпис. В минулу п'ятницю писали смс про розбивку заборгованості на розстрочку. Тіло 2к, з відсотками майже 8к. Що це за лист може бути? На судовій, Єсуді тихо. Не хочу забирати лист просто
В суботу ,11 січня, теж прийшов лист від КК-позовна заява. Сьогодні з'явилась і в ел. суді. Чекайте і моніторьте, не спроста це все.

Охрана отмєна, то лист рекомендований листом з суду по банку(знаю про нього,чекаю доки і встановленя дати суду). Кк чисто лист про розстрочку прислали

Из моего опыта...с ними легко можно договориться за тело...

Назад
Угорі