Прийшов лист на пошту. Шлють МФО листи рідним?

• Автор теми Автор теми Kristina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Kristina

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
21
Бали
5100
Kristina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Подзвонили батьки, кажуть прийшов якийсь лист на пошту. Замовленням.
Чи хтось надсилає листи родичам?В кого таке було?

Доброго вечора. Подзвонили батьки, кажуть прийшов якийсь лист на пошту. Замовленням.
шлють як правило на ту адресу , яку ви десь вказали

Можуть рекомендованим як шараги, так і суд.
Нехай батьки спитають від кого лист

Можуть рекомендованим як шараги, так і суд.
Нехай батьки спитають від кого лист
Борги в МФО має сестра. Вона там не проживає, не прописана і ніде не вказувала цю адресу.
Я в 2019 році теж мала кучу МФО. Тай досі маю, жодної не платила і платити не збираюся. Але мені жодного разу, за стільки років, нічого не приходило. А тут таке... Дивно..

1718131526189.webp

лист точно вам ?
в будь якому випадку , рекомендовані краще б забирати , але зразу ознайомитись і зрозуміти, чи важливі вони
Не знаю, чи нам. Сусіди сказали батькам, що приходив поштар і сказав що їм лист. Але так як є проблеми з МФО, то думаю це вони.

Не знаю, чи нам. Сусіди сказали батькам, що приходив поштар і сказав що їм лист. Але так як є проблеми з МФО, то думаю це вони.
може бути вимога про дострокове повернення . якщо договора упороті, то вона фіксує суму.
може бути і не вимога.

Борги в МФО має сестра. Вона там не проживає, не прописана і ніде не вказувала цю адресу.
Я в 2019 році теж мала кучу МФО. Тай досі маю, жодної не платила і платити не збираюся. Але мені жодного разу, за стільки років, нічого не приходило. А тут таке... Дивно..
То сестра тут ні при чим. Вже написав : нехай узнають що за лист, то не смертельно і не боляче

Та вас ніхто не примушує комусь щось платити, могли в суд подати, таке ви не думали? Якщо не платити то не означає що вас ніхто трогати не буде, в мене прострочка по всіх МФО вже 3 роки, але все-таки подали в суд. Так що вам потрібно знати що то лист.
Але якщо суд то повинно прийти сутто вам а не батькам, можливо це їм щось таке прийшло.
То сестра тут ні при чим. Вже написав : нехай узнають що за лист, то не смертельно і не боляче
Повністю з вами згідна
Судова влада відстежували себе? Моніторе себе час від часу, і ні за що не переживайте, можливо не все так погано як ви собі накрутили

І що смертельного у листі?🙄
Ну хочете заберіть,хочете не забирайте...
Тим більше якщо всі маєте борги з МФО,то і не дивно що листи приходять)
Мені теж он через купу літ протермінування шлють листи з акціями☺️

А из какой шараши пришло? Обычно шлют на дом те, у кого нету электронной почты клиента.
Кстати, микрокеш в электронном письме грозится дублировать письма на домашний адрес

Та в чому прикол що лист прийшов батькам на скільки я зрозуміла, а до чого тут лист про МФО щей батькам? Або я щось не вірно зрозуміла або автор не коректно написав.
А из какой шараши пришло? Обычно шлют на дом те, у кого нету электронной почты клиента.
Особисто у мене є електронна адреса але мені листи не надсилали, надсилали тільки укрпоштою й то рідко, це не залежить від цього про що ви пишете.

А испугаться?

Та в чому прикол що лист прийшов батькам на скільки я зрозуміла, а до чого тут лист про МФО щей батькам? Або я щось не вірно зрозуміла або автор не коректно написав.

Особисто у мене є електронна адреса але мені листи не надсилали, надсилали тільки укрпоштою й то рідко, це не залежить від цього про що ви пишете.
На электронку дешевле, чем укрпочтой. Те МФО, которые электронку требуют при регистрации, обычно на ее и шлют(как например микрокеш). А вот кредит капитал кучу денег тратить на письма домой(даже если у первинного кредитора указана электронка клиента), выгодней им было проценты списать, чем тратить деньги на письма

Назад
Угорі