Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
шлють як правило на ту адресу , яку ви десь вказалиДоброго вечора. Подзвонили батьки, кажуть прийшов якийсь лист на пошту. Замовленням.
Чи хтось надсилає листи родичам?В кого таке було?
Можуть рекомендованим як шараги, так і суд.Доброго вечора. Подзвонили батьки, кажуть прийшов якийсь лист на пошту. Замовленням.
Чи хтось надсилає листи родичам?В кого таке було?
Цю адресу точно ніде не вказувала.шлють як правило на ту адресу , яку ви десь вказали
лист точно вам ?Цю адресу точно ніде не вказувала.
Борги в МФО має сестра. Вона там не проживає, не прописана і ніде не вказувала цю адресу.Можуть рекомендованим як шараги, так і суд.
Нехай батьки спитають від кого лист
Не знаю, чи нам. Сусіди сказали батькам, що приходив поштар і сказав що їм лист. Але так як є проблеми з МФО, то думаю це вони.лист точно вам ?
в будь якому випадку , рекомендовані краще б забирати , але зразу ознайомитись і зрозуміти, чи важливі вони
може бути вимога про дострокове повернення . якщо договора упороті, то вона фіксує суму.Не знаю, чи нам. Сусіди сказали батькам, що приходив поштар і сказав що їм лист. Але так як є проблеми з МФО, то думаю це вони.
То сестра тут ні при чим. Вже написав : нехай узнають що за лист, то не смертельно і не болячеБорги в МФО має сестра. Вона там не проживає, не прописана і ніде не вказувала цю адресу.
Я в 2019 році теж мала кучу МФО. Тай досі маю, жодної не платила і платити не збираюся. Але мені жодного разу, за стільки років, нічого не приходило. А тут таке... Дивно..
Та вас ніхто не примушує комусь щось платити, могли в суд подати, таке ви не думали? Якщо не платити то не означає що вас ніхто трогати не буде, в мене прострочка по всіх МФО вже 3 роки, але все-таки подали в суд. Так що вам потрібно знати що то лист.Борги в МФО має сестра. Вона там не проживає, не прописана і ніде не вказувала цю адресу.
Я в 2019 році теж мала кучу МФО. Тай досі маю, жодної не платила і платити не збираюся. Але мені жодного разу, за стільки років, нічого не приходило. А тут таке... Дивно..
Повністю з вами згіднаТо сестра тут ні при чим. Вже написав : нехай узнають що за лист, то не смертельно і не боляче
Судова влада відстежували себе? Моніторе себе час від часу, і ні за що не переживайте, можливо не все так погано як ви собі накрутилиНе знаю, чи нам. Сусіди сказали батькам, що приходив поштар і сказав що їм лист. Але так як є проблеми з МФО, то думаю це вони.
І що смертельного у листі?Не знаю, чи нам. Сусіди сказали батькам, що приходив поштар і сказав що їм лист. Але так як є проблеми з МФО, то думаю це вони.
Та в чому прикол що лист прийшов батькам на скільки я зрозуміла, а до чого тут лист про МФО щей батькам? Або я щось не вірно зрозуміла або автор не коректно написав.І що смертельного у листі?
Ну хочете заберіть,хочете не забирайте...
Тим більше якщо всі маєте борги з МФО,то і не дивно що листи приходять)
Мені теж он через купу літ протермінування шлють листи з акціями![]()
Особисто у мене є електронна адреса але мені листи не надсилали, надсилали тільки укрпоштою й то рідко, це не залежить від цього про що ви пишете.А из какой шараши пришло? Обычно шлют на дом те, у кого нету электронной почты клиента.
А испугаться?І що смертельного у листі?
Ну хочете заберіть,хочете не забирайте...
Тим більше якщо всі маєте борги з МФО,то і не дивно що листи приходять)
Мені теж он через купу літ протермінування шлють листи з акціями![]()
На электронку дешевле, чем укрпочтой. Те МФО, которые электронку требуют при регистрации, обычно на ее и шлют(как например микрокеш). А вот кредит капитал кучу денег тратить на письма домой(даже если у первинного кредитора указана электронка клиента), выгодней им было проценты списать, чем тратить деньги на письмаТа в чому прикол що лист прийшов батькам на скільки я зрозуміла, а до чого тут лист про МФО щей батькам? Або я щось не вірно зрозуміла або автор не коректно написав.
Особисто у мене є електронна адреса але мені листи не надсилали, надсилали тільки укрпоштою й то рідко, це не залежить від цього про що ви пишете.
Всеммені чи їм?)
![]()
Ну ТС іспугалась)
Таки да. Вот тут согласен полностьюНу ТС іспугалась)
Нас уже не на лякаєш)