Прийшов лист на форумі взяти кредит

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 927

varvar

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
103
Бали
193
varvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені тут на форумі прийшов лист взяти кредит.
Це взламали сайт чи як?

Вкладення

• Opera Снимок_2019-11-11_232513_anticollector.ua.webp
    Opera Снимок_2019-11-11_232513_anticollector.ua.webp
    57.9 Кб · Перегляди: 108
varvar, Почему взломали? Пользователь через личку решил предлагать кредиты. В итоге был забанен, что видно под аватаркой.

Мені тут на форумі прийшов лист взяти кредит.
Це взламали сайт чи як?
Я б ему тоже предложил в ответ) Мне вот ШГ названивает, одна из немногих контор в которой я не взял в свое время. Предлагают кредит, прям лапочки. Когда робот звонил типа нажмите один щоб взять и два шоб не взять - культурно жал 2. Потом начали звонить живые макаки, вот я одной из них говорю: "Малая, хошь сам тебе без процентов дам десятку, а ты мне скрасишь одиночество на пару часов..." Она так подвисла слегка, может действительно размышлял на эту тему, а потом пожелала всех благ и слилась.

Я просто подумала, что он сначала был забанен и каким-то образом в личку написал. Сорри!
Нет) Забанен уже по факту, как все-таки наконец на него прилетела жалоба. Такие случаи могут быть.
Могут быть и веселее.

А хто небудь цікавивився, за який кеш відкриваються подібні шараги, в яких купляні всілякі(коли я додумався, що у них навіть дані з МСЕК є, я 0ху1в). За чорний кеш все купляється, ставиться статутним капіталом декілька "білих" лямів, безконтрольно роздається чорний кеш, а повертається білий. Що ж це коїться...

А хто небудь цікавивився, за який кеш відкриваються подібні шараги, в яких купляні всілякі(коли я додумався, що у них навіть дані з МСЕК є, я 0ху1в). За чорний кеш все купляється, ставиться статутним капіталом декілька "білих" лямів, безконтрольно роздається чорний кеш, а повертається білий. Що ж це коїться...
Про эту схему отмывания бабок слышали уже давно, к сожалению, это так действительно.

Про эту схему отмывания бабок слышали уже давно, к сожалению, это так действительно.
але розумієте, а я не розумію, якого чopтa законодавцям і законодержавцям(ци як назвати поліцію і їй подібну нечисть) просто байдуже. та й це стосується не тільки мфо. До прикладу: в сфері своєї діяльності я спілкувався з особою яка працює візажистом-перукарем в крутому салоні, де за день якщо 1 клієнт буде, то добре. Тобто до прикладу крутяцький салон, в якому довбане крісло коштує, як 3 наші мінімалки(ну да, побудували його то за білий", але гонять мертві душі кожного дня. І податковій, фіскальній поф, бо хтось отримує 2% з багатомільйонного доходу. Мені так прикро за державу. Як боротися з сраною системою?

Не совсем так. В уставном капитале может лежать хоть бы и 10 ЮАХ, а по факту в оборотных крутится хоть 1 лярд. Другой вопрос, что в каждом городе есть по паре конвертов, которые обналичат тебе любую сумму за очень конкретный процент. Вот как они платят налоги с кредитных сделок? Вот это уже интересный вопрос.
Post automatically merged:

але розумієте, а я не розумію, якого чopтa законодавцям і законодержавцям(ци як назвати поліцію і їй подібну нечисть) просто байдуже. та й це стосується не тільки мфо. До прикладу: в сфері своєї діяльності я спілкувався з особою яка працює візажистом-перукарем в крутому салоні, де за день якщо 1 клієнт буде, то добре. Тобто до прикладу крутяцький салон, в якому довбане крісло коштує, як 3 наші мінімалки(ну да, побудували його то за білий", але гонять мертві душі кожного дня. І податковій, фіскальній поф, бо хтось отримує 2% з багатомільйонного доходу. Мені так прикро за державу. Як боротися з сраною системою?
2% :crazy::crazy::crazy: это лютый оптиимизм)))))

Назад
Угорі