Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
тут немає нічого страшного просто страшилка, ніхто нікого допитуватись не буде, хіба що телефонувати, приїздити точно ніхто не будеПрийшло повідомлення що від них чекати
![]()
??????
Других более "страшных" смс и писем с колючей проволокой вместо герба)) Забейте на нихПрийшло повідомлення що від них чекати
![]()
??????
Прийшло повідомлення що від них чекати
![]()
??????

... Це магія Вуду !!!)))ВаЛиКо,где Вы находите такие вложения,просто сосмеху падаю))))![]()
![]()
" ... ведётся опрос родственников, соседей, знакомых ( возможно по фото )
... Це магія Вуду !!!)))
Вони вже з фотографіями спілкуються )))) ... далі будуть ляльок голками штрикати і заговори робити, накшталт :
Ну "страшилкою" це називати занадто, я б сказала...тут немає нічого страшного просто страшилка, ніхто нікого допитуватись не буде, хіба що телефонувати, приїздити точно ніхто не буде
Це точно, ну стандартна розсилка, ну і що ?........ Я вже як читаю "Що чекати?" , глаз сіпатись починає......Ну "страшилкою" це називати занадто, я б сказала...
Наберітесь терпіння...)Це точно, ну стандартна розсилка, ну і що ?........ Я вже як читаю "Що чекати?" , глаз сіпатись починає......
Та ж я і мовчу, просто коли , буває, заходиш на форум і куди не ткнись, куча однакових тем і повідомлень, щось трохи буває починає дратувати... Я повторюсь, я розумію,новачки, ну от така буває реакція. Вибачаюсь, нікого не хотіла цим обідити!Наберітесь терпіння...)
Сподіваюсь, що ніхто і не образився...Та ж я і мовчу, просто коли , буває, заходиш на форум і куди не ткнись, куча однакових тем і повідомлень, щось трохи буває починає дратувати... Я повторюсь, я розумію,новачки, ну от така буває реакція. Вибачаюсь, нікого не хотіла цим обідити!