Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ничего не делайте, не реагируйте. сами предложат со временем заплатить хоть что тоПрийшла відповідь з нацкому,що ця шарашка правильно все рахує...з 4000 тіла,вже 16 з хвостиком. ..Що робити далі,порадьте? Писати ще раз чи якось самій домовлятися?
Та тут вже перевалило ого-го...Правельно это когда пеня и штраф не перевышает сумы тела
а сама шарашка что говорит? не пытались с ними за тело договорится?Та тут вже перевалило ого-го...
Ні,ще не дзвонила. Вони мовчать,тільки лист на електронку раз на тижденьа сама шарашка что говорит? не пытались с ними за тело договорится?
А можно ссылочку??Між іншим,на сайті Комісії є рішення і по цій конторі.Де чітко написано,що в період з такого по таке число,вони роздавали кошти з порушеннями,тобто немає договору.А моя думка така,немає договору,немає проблем.Мало що,можливо шарага займається благодійністю.Сама особисто в Нацком на них не писала,пролонгацій не робила,спустила все на тормозі.Та як виявляється,порушення це закономірність чмощників!
в какой период по датам это было?написано,що в період з такого по таке число,вони роздавали кошти з порушеннями,тобто немає договору.
Подивіться на сайті комісії,в розділі про порушення.Точно не пам'ятаю дати.в какой период по датам это было?
Розпорядження №1090,від 11.06.19,на сайті Комісії в розділі про правопорушення.+380412432565 чей номер?кредит ап? Нечего невыбивает в гугле((
А можно ссылочку??
а у вас в кабинете личном что то поменялось?Поясніть мені ось це. Тіло 4000+4032+2000-це я тіпа їм повинна платити? Чи 4032+2000?
Ага,изменилось....16534грн((((а у вас в кабинете личном что то поменялось?
тогда пошли они...Ага,изменилось....16534грн((((
Та все ж таки якось хочеться з ними розійтися))тогда пошли они...
Похоже на Павлика. Они постоянно нпяривают с разных городских номеров. То с Винницы то с Харькова то с Луцка.+380412432565 чей номер?кредит ап? Нечего невыбивает в гугле((
А можно ссылочку??
Павлик это что за шарага?Похоже на Павлика. Они постоянно нпяривают с разных городских номеров. То с Винницы то с Харькова то с Луцка.