Прийшла відповідь з нацком по Кредит ап

• Автор теми Автор теми Vika24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K

Vika24

Форумчанин
Дописи
174
Реакції
62
Бали
5125
Vika24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшла відповідь з нацкому,що ця шарашка правильно все рахує...з 4000 тіла,вже 16 з хвостиком. ..Що робити далі,порадьте? Писати ще раз чи якось самій домовлятися?

Прийшла відповідь з нацкому,що ця шарашка правильно все рахує...з 4000 тіла,вже 16 з хвостиком. ..Що робити далі,порадьте? Писати ще раз чи якось самій домовлятися?
ничего не делайте, не реагируйте. сами предложат со временем заплатить хоть что то
мне сегодня тоже эти чудики звонили, говорили мол что вы так надеетесь на этот Нацком, он все равно вам даст ответ платить...а я еще жду ответа...ну если придет ответ что они все правильно считают, я вообще забью на них полный болт

Останнє редагування:
Між іншим,на сайті Комісії є рішення і по цій конторі.Де чітко написано,що в період з такого по таке число,вони роздавали кошти з порушеннями,тобто немає договору.А моя думка така,немає договору,немає проблем.Мало що,можливо шарага займається благодійністю.Сама особисто в Нацком на них не писала,пролонгацій не робила,спустила все на тормозі.Та як виявляється,порушення це закономірність чмощників!

+380412432565 чей номер?кредит ап? Нечего невыбивает в гугле((
Між іншим,на сайті Комісії є рішення і по цій конторі.Де чітко написано,що в період з такого по таке число,вони роздавали кошти з порушеннями,тобто немає договору.А моя думка така,немає договору,немає проблем.Мало що,можливо шарага займається благодійністю.Сама особисто в Нацком на них не писала,пролонгацій не робила,спустила все на тормозі.Та як виявляється,порушення це закономірність чмощників!
А можно ссылочку??

в какой период по датам это было?
Подивіться на сайті комісії,в розділі про порушення.Точно не пам'ятаю дати.

А можно ссылочку??
Розпорядження №1090,від 11.06.19,на сайті Комісії в розділі про правопорушення.

Поясніть мені ось це. Тіло 4000+4032+2000-це я тіпа їм повинна платити? Чи 4032+2000?

Вкладення

• Screenshot_2019-06-28-15-29-33.webp
    Screenshot_2019-06-28-15-29-33.webp
    79.2 Кб · Перегляди: 55
В этом ответе идет речь о конкретных договорах конкретных людей. Так я поняла? И даты, которые там указаны, имеют отношение только к этим людям? А если и я брала у них в это же время? Могу ли я ссылаться на этот документ?

Мне и по другим шарагам нацком такое же прислал. Всё ок, мол, они пуски, платить по 200%-300% процентов это норма.

Знаете мне кажется определенно есть связь ответа с инспектором который дает ответ на жалобу,походу тут как повезет и на кого попадаешь,

А можно ссылочку??
Похоже на Павлика. Они постоянно нпяривают с разных городских номеров. То с Винницы то с Харькова то с Луцка.

Назад
Угорі