прийшла відповідь від Нацкому по Вашій Готівочці,що документи вони не надали

• Автор теми Автор теми Asja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 575

Asja

Форумчанин
Дописи
262
Реакції
77
Бали
5125
Asja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені прийшла відповідь від Нацкому по Вашій Готівочці,що документи вони не надали-коли прийдуть документи дадуть мені відповідь!!! В кого було таке і чи прийде взагалі якась відповідь.???чи Готівочка може за цей час продати і даром я чекаю на Нацком???

Ме
Мені прийшла відповідь від Нацкому по Вашій Готівочці,що документи вони не надали-коли прийдуть документи дадуть мені відповідь!!! В кого було таке і чи прийде взагалі якась відповідь.???чи Готівочка може за цей час продати і даром я чекаю на Нацком???
Мені також прийшла така відповідь. Поки чекаю. Була у адвоката, відправили лист з проханням надати договір і всі розрахунки. Лист готівочка забрала, та відповіді ще немає.

Ме
Мені також прийшла така відповідь. Поки чекаю. Була у адвоката, відправили лист з проханням надати договір і всі розрахунки. Лист готівочка забрала, та відповіді ще немає.
А в суд на когось ви подавали? Що каже ваш адвокат?

Ні, в суд не подавали. Адвокат говорить, що це шахраї, які живуть за наші гроші. Як все вирішиться напишу.

Продати можуть. Нажаль, цьому перешкодити неможливо. Відповідь від Нацкома Ви маєте отримати в будь якому випадку. Спробуйте написати до них ще раз і пошліться на Закон України про звернення громадям. Відповідно до цього Закону органи державної влади зобов'язані надати Вам відповідь протягом 30 днів з дати отримання Вашого звернення.

Назад
Угорі