Прийшла повістка в суд

• Автор теми Автор теми Надія3112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K

Надія3112

Only read
Дописи
138
Реакції
174
Бали
343
Надія3112 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі.
Рік, напевне, а то і більше тут не писала.
Не оплачую кредити МФО, з жовтня 2020
Повне ігнорування всіх дзвінків та повідомлень.
01.02 прийшло сповішення в додатку "Дія", що на 17.02 призначене судове засіння.
Яка кампаха подала, поняття не маю.

Прошу допомогти відповісти на питання.
Я маю обов'язково бути присутня чи можна проігнорувати?

Чого чекати? Це і є виконавче провадження? Чи щось серйозніше?

Було всяке, але до виконавчих чи суду ще не доходило.

Тому переживаю чого очікувати

нанимаете юриста/адвоката - подаете отзыв
не надо обов'язково быть присутней, но отзыв обязательно) можно конечно и без него, но так шансы выиграть устремятся к нулю

Я не проти явитися на суд.
Але поняття не маю, що там говорити. Як захищатися.
На адвоката грошей немає
Потрібно знайти можливість оплатити послуги)))
Ну і на форумі адвокати/юристи теж живі люди,поспілкуйтеся,можливо на "оплату частинами" погодяться.

Прошу допомоги:повістки в суд немає,в реєстрі також.в дії також нічого.А на судовій владі знайшла своє прізвище,ім'я і по батькові.приват подав,на кінець лютого суд.незнаю що робити.Як перевірити чи це я маю були на суді?

Прошу допомоги:повістки в суд немає,в реєстрі також.в дії також нічого.А на судовій владі знайшла своє прізвище,ім'я і по батькові.приват подав,на кінець лютого суд.незнаю що робити.Як перевірити чи це я маю були на суді?
Так ви вже перевірили , варіанта тут два. Ждати рішення суда і платити , або юриста брати і воювати.

Так,Але кошти кожного місяця знімає з основної,але не всю суму.можливо перед судом щось надішлють.не можу ж я сама прийти в суд,коли він буде без нічого.
Сходите в суд за документами,если хотите

Просто прийти и сказать что бы дали что именно???а если это не мне а кому-то другому?
Прийдите в канцелярию и пусть проверят по вашей фамилии и адресу ,.Думаю,что попробовать можно
А суд по вашему городу и району?

Прийдите в канцелярию и пусть проверят по вашей фамилии и адресу ,.Думаю,что попробовать можно
Спасибо,так и сделаю.

А суд по вашему городу и району?
Да.Но людей с такими ФИО как у меня много,думаю 20 будет

Спасибо,так и сделаю.

Да.Но людей с такими ФИО как у меня много,думаю 20 будет
А фамилия судьи есть?Может можно позвонить по телефону помощника судьи и спросить чтоб адрес проверили ,ваш или нет?На сайте вашего суда есть список судей и телефоны их.Можно и так попробовать

Доброї ночі.
Рік, напевне, а то і більше тут не писала.
Не оплачую кредити МФО, з жовтня 2020
Повне ігнорування всіх дзвінків та повідомлень.
01.02 прийшло сповішення в додатку "Дія", що на 17.02 призначене судове засіння.
Яка кампаха подала, поняття не маю.

Прошу допомогти відповісти на питання.

Чого чекати? Це і є виконавче провадження? Чи щось серйозніше?

Було всяке, але до виконавчих чи суду ще не доходило.

Тому переживаю чого очікувати
Надо сходить в суд обязательно, предоставить свой отзыв. А так могут присудить все что просят,любую сумму.

Назад
Угорі