Прийшла додому, а в дверях записка

• Автор теми Автор теми Лілія
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 972
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лілія

Форумчанин
Дописи
267
Реакції
121
Бали
2625
Лілія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зміст записки короткий "передзвоніть 050 3719569" вибиває Сергій аваль. Кредитів там в мене нема, хтось мав діло?

Мо
перезвоните и спросите чего хотят
Моя бабуля так і зробила, відповів якийсь чувак, не представився, сказав що я взяла кредит 3000 тыс. А де так і не сказав, попросив щоб я перезвонила і сказала чи буду платити. Смішний.

Цікаво що кали так по домам ходять.?

Мо
Моя бабуля так і зробила, відповів якийсь чувак, не представився, сказав що я взяла кредит 3000 тыс. А де так і не сказав, попросив щоб я перезвонила і сказала чи буду платити. Смішний.
перезвоните ему , но уже с другого номера и скажите, что он взял кредит на 30к, пусть скажет когда платить будет ( можно и срок выставить), иначе выездная уже сформирована и путевой лист подписан)

О
маловероятно.. а бабуля была дома и не слышала?
Она пришла домой и забрала записку, странно, но в почте никакого письма нет.
Post automatically merged:

перезвоните ему , но уже с другого номера и скажите, что он взял кредит на 30к, пусть скажет когда платить будет ( можно и срок выставить), иначе выездная уже сформирована и путевой лист подписан)
Идея ? супер

Це мабуть той варіант, під час візиту, вас не було вдома, залишили записку.

Сьогодні те чудо звонить, грозиться прийти з виконавчою додому.

Останнє редагування:
Мо
Тупий, а не смішний. От зробіть, як порадили лишити на сайті. От це мішно. Об,яву десь розклеїти з його номером: "Типу: ремонтую унітази, чищу труби.."

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі