Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это готивочка. А заява в полицию, содержание её какое?Прийшла до судова вимога від Лайм кепітел.
Хто такіє?
тут копія заяви начальнику поліції Рівненської обл.
Що мені робити?
Отправьте им копию заявы на них в полициюПрийшла до судова вимога від Лайм кепітел.
Хто такіє?
Що мені робити?
Рівно тиждень тому,мені таке саме прийшло,я навіть пост робив можете почитати,там в і фото є і всі відповідіОтправьте им копию заявы на них в полицию
Прийшла до судова вимога від Лайм кепітел.
Хто такіє?
Що мені робити?

а можно копию? ну,, мне так, для себя, чисто поржать)))Прийшла до судова вимога від Лайм кепітел.
Хто такіє?
Що мені робити?
Возьмите листок детской школьной тетради и напишите от руки.Прийшла до судова вимога від Лайм кепітел.
Хто такіє?
Що мені робити?
Смешно. Но а по сути?Возьмите листок детской школьной тетради и напишите от руки.
Решение 245 - палата 6 , психбольница 5
Мы постановили, что ваше судовое требование недействительно и у нас есть свое судовое требование, которое мы направили в Лапландию, в высший суд чукотской Гильдии.
У вашей организации отсудят все, до нитки.
И отправьте копию им на емейл.
Моєму сину також прийшов лист "счастя". Конверт містив в собі ВИМОГУ, ЗАЯВУ, ПОЗОВНУ ЗАЯВУ, І ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ ІМЕНЕМ УКРАЇНИ.Прийшла до судова вимога від Лайм кепітел.
Хто такіє?
Що мені робити?