Привітик старички. Як ви тут?

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 510

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Як ви тут? Я вже з рахунку збилась скільки часу мфо у мене в полоні. Десь півтора року. Все тихо було за пів року. За останні 2 дні купа дзвінків до 20 в день, сама в шоці. Письма вже нешлють, смс непишуть. Як у вас там? Хтось з старичків вилізає з них? Чи ви як і я болт на них забили?

Всім привіт. Як ви тут? Я вже з рахунку збилась скільки часу мфо у мене в полоні. Десь півтора року. Все тихо було за пів року. За останні 2 дні купа дзвінків до 20 в день, сама в шоці. Письма вже нешлють, смс непишуть. Як у вас там? Хтось з старичків вилізає з них? Чи ви як і я болт на них забили?
Доброго Дня! Полтора года это сильно! А сколько у Вас МФО было? И Кто за это время в суд подавал?

Привіт,на форумі я новачок,хоча в мфо вже десь рік,ігнор повний,чорний список,все було добре,до моменту,коли канторка надіслала липового листа на поштовий адрес,ну і за це дізнались батьки і почалось пекло,вони гірше ккалів,подивились мою кредитну історію,а там суми огого з тими величезними відсотками,трохи прибрехала,що деякі кредити не мої,але мої нерви вже не витримують,от пишу їм листа-зізнання на вайбер,так як вони в іншій країні,що це все таки мої борги,навіть після того що я доказувала,що це не мої,ще й тато казав поклястись його здоровям,не знаю,що буде,але вже від того самого дня не сплю,не їм нормально і взагалі як зомбі?

Назад
Угорі