Привітав сам Громов???

• Автор теми Автор теми Анітсірк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K

Анітсірк

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
65
Бали
308
Анітсірк не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не розумію с1сЬки продали мене калам???бо привітання з піною в роті)??
Ой опечатка Громов....

Ой опечатка Громов....
я сегодня ваше смеялся от души )звонит кредит касса парень говорит это укр.финанс бла бла,отвечаю с праздником тебя)он мне спасибо)))

Ой опечатка Громов....
они в соседнюю комнатку продают, финфорсу, так что далеко идти не пришлось?
что говорил Ваш громов, что желал?)

я сегодня ваше смеялся от души )звонит кредит касса парень говорит это укр.финанс бла бла,отвечаю с праздником тебя)он мне спасибо)))
Такие там девчонки работают) голос прокуренный пропитый) а ты думал паренек??? то он снаружи только брутал а там внутри сама няшность)

ага, а ещё женского счастья и жизни без долгов
Та я якщо чесно не дуже розуміла його бо воно так плювалося тією піною....і щось ще не дочувало мене....хотіла сказати дякую,що уважили мене в такий день...та ще й сам Громов....

Я вообще ниче не понимаю, они там а х у е ли совсем? Два дня телефон молчит

Благодарний хлопець.....
Я вообще ниче не понимаю, они там а х у е ли совсем? Два дня телефон молчит
????Вам скучно без них....

Та я якщо чесно не дуже розуміла його бо воно так плювалося тією піною....і щось ще не дочувало мене....хотіла сказати дякую,що уважили мене в такий день...та ще й сам Громов....
о да, не каждый день живая легенда звонит)) это великая честь, да ещё и в такой день
не важно что говорит, важно внимание..?

Такие там девчонки работают) голос прокуренный пропитый) а ты думал паренек??? то он снаружи только брутал а там внутри сама няшность)
не,та реально тип говорил))
Благодарний хлопець.....

????Вам скучно без них....
та раз в недельку можно поговорить)а тут такое собитие)

о да, не каждый день живая легенда звонит)) это великая честь, да ещё и в такой день
не важно что говорит, важно внимание..?
о да чуствую себе сьогодні важною персоною???рідні вітають та ще й чужі,правда тупі дуже....але нічого,всі привітання приймаються)))))
не,та реально тип говорил))

та раз в недельку можно поговорить)а тут такое собитие)
Вони на вас зуб мають за щось....раз не дзвонять??

Назад
Угорі