привіт всім борцям з мфо та інчої нечесті

Дописи
7
Реакції
6
Бали
3
святослав прекрасний не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
борюсь тож з мфо та калами ятутт вже був зареєстрованй ноо я загубив телефон і плюс на старому акаунті було багато інфи про мене тому я типа новий колектори вам особистий привіт знаю шови це читаєте так що ідіть лісом ау вас як справи шановні форумчани:)

борюсь тож з мфо та калами ятутт вже був зареєстрованй ноо я загубив телефон і плюс на старому акаунті було багато інфи про мене тому я типа новий колектори вам особистий привіт знаю шови це читаєте так що ідіть лісом ау вас як справи шановні форумчани:)
То ви створили клон? Так не можна)) можливо зверніться до Адміна, щоб уникнути непорозумінь))

А як боретесь? Ігнором? Є якісь перемоги?

Останнє редагування:
Привет всем,скажите пожалуйста у кого то было такое?пришло письмо,не знаю чего ожидать...

Вкладення

• IMG_20200821_184236.webp
    IMG_20200821_184236.webp
    497.6 Кб · Перегляди: 79
Так коллекторы сидят и ждут когда же вы напишите на форуме!)
И сразу наверное вышли из форума коллекторы чтобы вы их не спалили?)))

Назад
Угорі