Привату пропонує закрити кредит за тіло, але відкрито виконавче провадження

АнастастейшаГреф

Форумчанин
Дописи
86
Реакції
29
Бали
1790
АнастастейшаГреф не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь ласка є виконавче провадження, але вже десь місяць дзвоне мужчінка потипу з Привату і пропонує закрити за тіло. Але ж збентежило те що коли він пропонував за тіло то каже шо це краще а ніж суд, я йому кажу що суд вже був виконавче провадження є. Він такий а ну просто мабуть база не оновилася, дуже цікаво що за цілий рік не оновилася база.
І він дуже настирно потипу він відкриває рахунок і треба багато документів підготувати і я можу платити. Кажу йому що схожу на відділення взнаю чи реально це так, але ж він каже шо на відділенні не дадуть інфу.
Вообщєм питання таке? Реальна ця пропозиція? Чі це просто якісь мошейнікі може в когось було. Дякую.

Підскажіть будь ласка є виконавче провадження, але вже десь місяць дзвоне мужчінка потипу з Привату і пропонує закрити за тіло. Але ж збентежило те що коли він пропонував за тіло то каже шо це краще а ніж суд, я йому кажу що суд вже був виконавче провадження є. Він такий а ну просто мабуть база не оновилася, дуже цікаво що за цілий рік не оновилася база.
І він дуже настирно потипу він відкриває рахунок і треба багато документів підготувати і я можу платити. Кажу йому що схожу на відділення взнаю чи реально це так, але ж він каже шо на відділенні не дадуть інфу.
Вообщєм питання таке? Реальна ця пропозиція? Чі це просто якісь мошейнікі може в когось було. Дякую.
Є рішення суду, там вказана сума, яку треба сплатити. То які ще можуть бути пропозиції від цього примата? Навіщо Ви взагалі з ними спілкуєтесь?

Врегулювати питання можете тільки з працівниками банку.
А інший рахунок,незрозумілий чоловік....це все вода.
І рахунок у вас має бути той самий.
Якщо вас задовільняє сума по виконав. провадженню, то не має що вирішувати.
Є рішення суду, там вказана сума, яку треба сплатити. То які ще можуть бути пропозиції від цього примата? Навіщо Ви взагалі з ними спілкуєтесь?
Я так закривала борг.По акції і сума була меньше ніж по викон.провадж.

Врегулювати питання можете тільки з працівниками банку.
А інший рахунок,незрозумілий чоловік....це все вода.
І рахунок у вас має бути той самий.
Якщо вас задовільняє сума по виконав. провадженню, то не має що вирішувати.

Я так закривала борг.По акції і сума була меньше ніж по викон.провадж.
Тобто, якщо суд вирішив, що винен, наприклад 20тис, а приват пропонує закрити питання за 10 тис., то, після сплати цих 10 тис. виконавець закриє провадження за проханням банку? Я правильно Вас зрозуміла?

Тобто, якщо суд вирішив, що винен, наприклад 20тис, а приват пропонує закрити питання за 10 тис., то, після сплати цих 10 тис. виконавець закриє провадження за проханням банку? Я правильно Вас зрозуміла?
Так.
Виконавцю відносиш довідку про те, що банку нічого не винен.
Але його 10 відсотків виплачуєш по тій сумі ,яка винесена судом.

Там по итогу вы должны будете к ближайшему АТБ сходить, к Айбоксу и пополнить номер телефона, который вам скажут, на сумму тела. Подъедет парень на зелёной Ниве, нажмет "Оплатить". А чек не выбрасывайте, отдадите ему - это гарантия.

Назад
Угорі