Приватний виконавець Вольф Тетяна Леонідівна під напис нотаріуса винесла провадження по стягненню

• Автор теми Автор теми Matador94
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 10K

Matador94

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
3
Бали
8
Matador94 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Роскажу сторі вам...Сиджу на роботі і тут бугалтер кидає мені на пошту,провадження по Сіськам цим,що деякий Приватний виконавець Вольф Тетяна Леонідівна під напис нотаріуса винесла провадження по стягненню з мене заборгованості..І тепер з зарплати вираховують по 20 %,а коли позвонив на офіс до Вольф Т.Л.то мені нахамили і сказали хочте звертайтеся до суду...Приватний виконавець з Києва і офіс там же а нотаріус який виконавчий напис зробив в Броварах знаходиться..От підскажіть що можна зробити в даній ситуаціі щоб не платити їм цю суму.

Роскажу сторі вам...Сиджу на роботі і тут бугалтер кидає мені на пошту,провадження по Сіськам цим,що деякий Приватний виконавець Вольф Тетяна Леонідівна під напис нотаріуса винесла провадження по стягненню з мене заборгованості..І тепер з зарплати вираховують по 20 %,а коли позвонив на офіс до Вольф Т.Л.то мені нахамили і сказали хочте звертайтеся до суду...Приватний виконавець з Києва і офіс там же а нотаріус який виконавчий напис зробив в Броварах знаходиться..От підскажіть що можна зробити в даній ситуаціі щоб не платити їм цю суму.
Вам документы прислали какие-то? Что за произвол и ваш бухгалтер так легко согласилась не имея на руках никаких документов! Вы пролонгировали их? Конечно же в суд

Вам щось додому приходило? Від якого числа ВП і яка сума боогу?

Matador94, звонками тут уже не поможешь. Нужно иск подавать на МФО о признании надписи не подлежащей исполнению. Шансы на вашу победу в суде очень высокие.

До дому нічого не приходило в тому то й справа,я дізнався вже як вирахували з зарплати
Post automatically merged:

Суму боргу встановили 9936,70 це навіть більше ніж я брав.

Matador94, звонками тут уже не поможешь. Нужно иск подавать на МФО о признании надписи не подлежащей исполнению. Шансы на вашу победу в суде очень высокие.
Я бы сказал 100% при правильном подходе))

Підскажіть напряму в суд іти і як діяти якщо знаєте..Буду вдячний

Підскажіть напряму в суд іти і як діяти якщо знаєте..Буду вдячний
Вам нужно исковое заявление и заявление об обеспечении иска (приостановление исполнительного производства). Так же нужно будет оплатить судебный сбор

Вам нужно исковое заявление и заявление об обеспечении иска (приостановление исполнительного производства). Так же нужно будет оплатить судебный сбор
Эти все заявы можно в любом суде написать?У меня же нету никаких документов кроме копий постановления.

На форуме случайно нету образцов этих заяв?

если погуглить, то видно , что эти две продажные пляди Вольф-Хара во многих делах совместно гадости народу делают

вот одно из решений суда об их правонарушениях, особенно для тех кто проживает не в Киеве
Свої вимоги позивач мотивує тим, що приватним виконавцем прийнято виконавчі документи не за місцем проживання, перебування боржника-фізичної особи, чим порушеного вимоги Закону України "Про виконавче провадження". На момент вчинення виконавчого напису нотаріуса, відкриття виконавчого провадження місце проживання та місце перебування боржника зареєстроване та знаходиться в....
Крім того, боржник на території міста Києва не має ні майна, а ні джерела доходу, а виконавчим округом приватного виконавця Вольф Т.Л. є місто Київ. Це значно ускладнює реалізацію передбачених Законом України "Про виконавче провадження" прав боржника, як сторони процесу, порушує норми законодавства. Територіально унеможливлює реалізацію права ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження, можливість безпосередньої участі у вчиненні виконавчих дій та ускладнює процедуру подачі додаткових матеріалів, ускладнює можливість заявляти клопотання, заперечення проти клопотань інших учасників виконавчого провадження та право користуватися іншими правами наданими законом, ускладнює право брати участь у виконавчому провадженні самостійно. Виконавцем створено умови, за якими боржник не може виконати покладені на нього обов'язки, а саме: подати декларацію про доходи на протязі визначеного законом строку, своєчасно з'явитись на вимогу виконавця, вчасно повідомити про зміну відомостей, зазначених у декларації про доходи та майно боржника, надавати пояснення за фактами невиконання рішень або законних вимог виконавця чи іншого порушення вимог законодавства про виконавче провадження.......

Заслухавши пояснення позивача, дослідивши матеріали справи, суд вважає, що позовні вимоги підлягають задоволенню.......

Эти все заявы можно в любом суде написать?У меня же нету никаких документов кроме копий постановления.

На форуме случайно нету образцов этих заяв?
Вам нужно в Печерский суд. В постановлении есть идентификатор доступа к материалам производства (обычно указывается в конце)? В АСИП можно ознакомиться с материалами.
На форуме таких заяв не встречал

а вот такая инфа у Вольф в фб
Трішки про те, що маємо сьогодні у системі примусового виконання рішень, та чого не мали раніше:
прийняття виконавчих документів за принципом екстериторіальності в органах ДВС, які беруть участь в експериментальному проекті (Луганська, Сумська, Одеська, Дніпропетровська області та м. Київ);
Розширення отриманої інформації Державної фіскальної служби України на запити органів ДВС та приватних виконавців (наявна можливість отримання інформації щодо ІНН боржника);
✔ Завдяки автоматизації процесу виконавчого провадження та перевірки майнового стану боржника, виконавці мають доступ до таких реєстрів та баз даних:
- Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
- Державний реєстр речових прав на нерухоме майно;
- Державний реєстр обтяжень рухомого майна;
- Державний реєстр цивільних повітряних суден України;
- Державного реєстру актів цивільного стану громадян;
- бази даних Державної фіскальної служби України;
- бази даних Пенсійного фонду України;
- бази даних Міністерства внутрішніх справ України;
- бази даних Державної прикордонної служби України.
❗Запроваджено:
електронне направлення до Державної прикордонної служби України постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України;
✔ електронний обмін інформацією з Національною поліцією України щодо виконання постанов виконавців про розшук транспортних засобів боржника та постанов про встановлення боржнику тимчасового обмеження у праві керування транспортними засобами та користуванні зброєю.
❗Затверджено:
✔ Порядок автоматизованого арешту коштів боржників на рахунках у банках за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів;
✔ Положення про порядок надання банками інформації про відкриття/закриття рахунків фізичних осіб, унесених до Єдиного реєстру боржників, до органів ДВС або приватних виконавців.
✔ Забезпечено доступ сторін до виконавчого провадження через особистий кабінет за допомогою ідентифікатора доступу.
✔ Запроваджена послуга оплати боргів боржниками в он-лайн режимі за допомогою QR-code.
✔ Створено можливість доступу сторін виконавчого провадження до інформації АСВП через інструменти електронної ідентифікації.

ни хрена себе нахамили. Ну то таке, большинство нотариусов себе цены не сложат, если то бабы-почти сплошь редкие сучары без сеkса как черепаха тортилла, триста лет тому назад, ну и помощницы такие же под стать убогие
сразу хапать юриста-и в суд на отмену подписи.
по харе им сразу
бо стягивать сразу начнут

Тетяна Вольф - можно пару коллажей про Танюшку заделать, так, чтоб ей жизнь мёдом не казалась и разослать всем всем друзьям на фб - в лучших традициях с1сек.

у этой вольф кто-то крутой спонсор, у шалашовки всего 8 лет юр.стажа и то в секретутках судьи и уже она приватный исп. со своим охфисом
исходя из ее деятельности и причиненного горя людям, по трупам идет девочка...

Жесть. Я понимаю, то эти вот чмфошники будут идти на любые хитрости, лишь бы выбить из вас побольше денег, но как бухгалтер согласилась на это? Легко мошенникам отдавать чужие деньги. Посмотрел бы, как она действовала оказавшись в такой же самой ситуации, паскуда.

у этой вольф кто-то крутой спонсор, у шалашовки всего 8 лет юр.стажа и то в секретутках судьи и уже она приватный исп. со своим охфисом
исходя из ее деятельности и причиненного горя людям, по трупам идет девочка...
А сколько по вашему нужно стажа?

Назад
Угорі