ПриватБанк пропонує захист від шахраїв

• Автор теми Автор теми Satellite
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Satellite

Форумчанин
Дописи
279
Реакції
81
Бали
2625
Satellite не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зверталась сьогодні в ПриватБанк з приводу спроби незаконного зняття коштів з дебетової карти. Оператор сказав звертатись в МФО за інформацією і їх простити щоб не знімали :russian_roulette: сама запитала чи при зміні карти/рахунку перестануть знімати, підтвердив, що так. Потім надійшла від них пропозиція захисту від шахрайства. Є резон його підключати за 29 грн/міс?

Вкладення

• Screenshot_20190426-201430.webp
    Screenshot_20190426-201430.webp
    99 Кб · Перегляди: 54
Зверталась сьогодні в ПриватБанк з приводу спроби незаконного зняття коштів з дебетової карти. Оператор сказав звертатись в МФО за інформацією і їх простити щоб не знімали :russian_roulette: сама запитала чи при зміні карти/рахунку перестануть знімати, підтвердив, що так. Потім надійшла від них пропозиція захисту від шахрайства. Є резон його підключати за 29 грн/міс?

Мені здається, що потім буде важко довести, що ці кошти були у вас вилучені шахрайським шляхом, проте, якщо оперуєте великими сумами, то можливо і є сенс підключити.

Мошенники предлагают защиту от таких же мошенников.
Господи,этот мир сошел с ума.
Сегодня эта зеленая помойка сняла с моей карты 2400

У меня был кред.лимит и они не предупредив меня сняли деньги с карты в счет кред.средств и еще я им должна до 780 грн,которые они х*р получат,ни копейки

Из за того,что мфо подали в убки ,мне на гор.линии сказали что я неблагонадежный заемщик,хотя я их клиент уже долгое время и у меня по кредитке ниразу не было просрочки

Вкладення

• Screenshot_20190426-211303_Viber.webp
    Screenshot_20190426-211303_Viber.webp
    227.8 Кб · Перегляди: 46
У меня был кред.лимит и они не предупредив меня сняли деньги с карты в счет кред.средств и еще я им должна до 780 грн,которые они х*р получат,ни копейки

Из за того,что мфо подали в убки ,мне на гор.линии сказали что я неблагонадежный заемщик,хотя я их клиент уже долгое время и у меня по кредитке ниразу не было просрочки
Це капець, в мене там також кредитка

у меня как началась просрочка, сразу кредитный лимит забрали и сделали 0....

без предупреждения.... сразу в минула загнали, хотя пользовалась постоянно и не выходила из грейс периода, но....

Мені не зняли ліміт хоча було до 2 міс прострочки. Знімали оплату частинами овердрафтом, рахували проценти, дзвонили по номерах, які обше-обше ніде ніколи не світилися, тільки поповнялися з карти...
Закрила прострочку, як лишається якась копійчина на карті то рівно на ту суму приват зменшує ліміт. Ще небагато винна -19500 грн. (О. Господи)
При моїх доходах домогосподарки 0 грн/міс... думаю, коли їх закрию, на центральній площі райцентру демонстративно облити бензином та підпалити і карти Голд і свій паспорт.

Cosa_Nostra, паспорт лучше себе на память оставьте, а в заявке укажите, что потеряли)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі