Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так как у вас дела с аппеляцией? увидела, что они подали все таки...........с*ки..........Порвав приват в хлам, далі по справі зрозумієте
№682/1787/19
Жду апелляциюякщо ризикнуть!
Мої емоції по справі такої анархії в документах і підтасовкі фактів я НЕ бачів!
Порвав приват в хлам, далі по справі зрозумієте
№682/1787/19
Поздоровляю!!Порвав приват в хлам, далі по справі зрозумієте
№682/1787/19
Он писал, что он юрист. И я так поняла он представляет кого то в суде.Поздоровляю!!
Питання-чи самі захищались? Чи писали самі відзов?
Чи був у Вас адвокат?
ага! добрий юрист...Он писал, что он юрист. И я так поняла он представляет кого то в суде.
я сейчас подписалась на него, хочу не пропустить чем дело то с Приватом кончилось, че то не вижу решений от 27.12.2019 на судовий владиага! добрий юрист...
А мій писав , я правив відгук сам...і в ап суд правив його текст...
Сирувато все якось у нього було...
На сайте судовой Влади по номеру дела есть решениеЯ тоже не вижу решения такого(((
вроде на 27.02.20 перенесли апелляцию.я сейчас подписалась на него, хочу не пропустить чем дело то с Приватом кончилось, че то не вижу решений от 27.12.2019 на судовий влади
Всім привіт! з приводу справи, апеляцію програли (ну я важаю що це програш(особисто для мене) ) касація думаю розтавить все на свої місця!!!! з приводу самого рішення апеляційного суду моє враження таке - неопередженостю навіть і не пахне) , а все інше можете самі проаналізувати з рішення яке опубліковане!Так как у вас дела с аппеляцией? увидела, что они подали все таки...........с*ки..........
Скажем прямо) самопредставництво ( з моєю допомогою - Не є адвокатом Но юридичну освіту маю)Поздоровляю!!
Питання-чи самі захищались? Чи писали самі відзов?
Чи був у Вас адвокат?