Приватбанк почав блокувати і примусово закривати рахунки українців

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 668

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
❗Приватбанк почав блокувати і примусово закривати рахунки українців, яких запідозрили у купівлі/продажі криптовалют, — ЗМІ

Самое время закупиться криптой. Кто не успел - гоу!

Админ уже закупился с трёх карточек
IMG_20231110_190950_420.jpg

IMG_20231110_191354_164.webp

І як мені тепер за сесію платить? Готівку везти?
Спочатку урізали перекази.
Потім ввели верифікацію під терміналом...
Тепер з гаманця не скинеш нічого...

Оффтоп
цікаво як будуть поводити криптовалютні шараги. Видали вони на гаманець. Я їх скинув на карту. Рахунок закрили.... Я переводжу їх на інший рахунок, який так само можуть заблочить... Прикольно. Хоча насправді не дуже.

Хорошо, что есть офлайн обменники.
Хотя там лимиты конечно совсем другие.
Ну и до них рано или поздно доберутся конечно.

Оффтоп
я просто реально не вижу покращень для армии от всех этих ограничений, якобы направленных на прозрачность сделок и наполнение бюджета. как были аптечки дно (отсутствие таковых), так и сейчас дно. как не было своего производства ракет, так и нету.

просто хотят урвать побольше, пока идёт война. вот и влезают в карман всё глубже

тот же якобы финмониторинг бьёт по карманам обычных людей в основном, что они там могут на мониторить? а в целом хорошие суммы. вот чтоб каждый требовал отчет банка по конкретной блокировке - был бы толк

І як мені тепер за сесію платить? Готівку везти?
Спочатку урізали перекази.
Потім ввели верифікацію під терміналом...
Тепер з гаманця не скинеш нічого...

Оффтоп
цікаво як будуть поводити криптовалютні шараги. Видали вони на гаманець. Я їх скинув на карту. Рахунок закрили.... Я переводжу їх на інший рахунок, який так само можуть заблочить... Прикольно. Хоча насправді не дуже.
П2п в руки через бінанс на револют.

випадки обмеження прав клієнта щодо розпорядження коштами, які знаходяться на його банківському рахунку, передбачені спеціальним законодавством, зокрема Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», проте здійснення обмежень відповідно до зазначеного Закону є чітко регламентованим за строками та процедурою, що не дотримані АТ КБ «Приватбанк» при застосуванні обмежень з розпорядження коштами позивача.
типичная фабула по подобным блокировкам
уже неоднократно приват били поебалу в кассации, но видимо не доходит

Давно уже нужно было понять, что приват это тоже помойка. Эти уpoды мало того что каждую копейку мониторят, так еще и сливают все данные своих клиентов.
Давно отказалась от Привата. Бо вони «беремо і робимо… з вас *******!»

Хорошо, что есть офлайн обменники.
Хотя там лимиты конечно совсем другие.
Ну и до них рано или поздно доберутся конечно.
Вероятнее всего.
Ну, да... Лимиты вражают иногда...

Назад
Угорі