ПриватБанк, нова ступінь "маразму" чи сподівання на диво?

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
На цьому тижні, дуже здивував ПриватБанк)))
Історія слідуюча.
Напркинці 2022 року, звернувся до мене чоловік із проблемою. Приват подав на нього позов про стягнення заборгованості.
Першу інстанцію ми частково програли, пошагали до апеляційного суду)))
Апеляційний суд все розставив на свої міста та постановив: відмовити Привату у задоволенні позовних вимог.
І все, начебто хеппі енд та історія закінчилась, але ні.

В якусь "мудру" голову приватівця прийшла "геніальна" ідея.....а давайте подамо ще один позов, в якому попросимо суд стягнути з людини:
1677154771459.png

При чому, обгрунтовують підстави для нарахування своїх забаганок, нібито наявністю заборгованості, яку встановив районний суд))))) але, чомусь, забули повідомити суд, що рішення на яке вони посилаються, скасовано як вже місяця півтора))))

Виникає питаннячко: Приват, ви що курите?))))

Останнє редагування:
Цікаво, скільки раз вони ще зможуть пробити дно?.

От юристів Примату точно набирать за залишковим принципом.
Не реалізував себе як юрист? Примат чекає на тебе!

На цьому тижні, дуже здивував ПриватБанк)))
Історія слідуюча.
Напркинці 2022 року, звернувся до мене чоловік із проблемою. Приват подав на нього позов про стягнення заборгованості.
Першу інстанцію ми частково програли, пошагали до апеляційного суду)))
Апеляційний суд все розставив на свої міста та постановив: відмовити Привату у задоволенні позовних вимог.
І все, начебто хеппі енд та історія закінчилась, але ні.

В якусь "мудру" голову приватівця прийшла "геніальна" ідея.....а давайте подамо ще один позов, в якому попросимо суд стягнути з людини:
1677154771459.png

При чому, обгрунтовують підстави для нарахування своїх забаганок, нібито наявністю заборгованості, яку встановив районний суд))))) але, чомусь, забули повідомити суд, що рішення на яке вони посилаються, скасовано як вже місяця півтора))))

Виникає питаннячко: Приват, ви що курите?))))
а ось і результат цих "закидонів" від Привату)))
не захотіли позоритись у суді?))))
1690970174514.webp

Прихват банк наверное уже звонит или будет звонить и рассказывать мол они с решением суда несогласны, вы судились для себя и всё равно вы должник, отберём всё имущество )

Прихват банк наверное уже звонит или будет звонить и рассказывать мол они с решением суда несогласны, вы судились для себя и всё равно вы должник, отберём всё имущество )
Дважды облажавшись?)))
Удачных звонков))

Дважды облажавшись?)))
Удачных звонков))
Ну я примерно представил, зная то как они себя ведут.
Как ни как а они меня уверяли что если они идут в суд, то это для меня будет означать конец и я буду в каком-то "банковском чёрном списке" после которого мне даже карту никто не откроет )

чергові "перли" від Привату)))

цього разу вони вирішила подати два позову по одній і тій же людині, за один і той же договір, та в один і той же суд
приват_безроз1.jpg

Нафіга таке робити, не зрозуміло?)))
ну, і як результат
приват_безроз2.jpg

що це було блін?))) і головне навіщо?)))

чергові "перли" від Привату)))

цього разу вони вирішила подати два позову по одній і тій же людині, за один і той же договір, та в один і той же суд
приват_безроз1.jpg

Нафіга таке робити, не зрозуміло?)))
ну, і як результат
приват_безроз2.jpg

що це було блін?))) і головне навіщо?)))
Щось не на дуже розумному, коли вважаєш, що закон тобі не писаний..

Не даром мы всем форумом называем его ПриМатБанк. Даже и в цирк ходить не нужно, вот комики
А также Привет банк, потому что с приветом.
Щось не на дуже розумному, коли вважаєш, що закон тобі не писаний..
Приматы привыкли, что когда хозяином был Коломойский делать беспредел. До сих пор не отвыкли.

Назад
Угорі