Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Таков вопрос примат ставит надпись ? А то мне в Вайбер шлют уже просрочка 3 года. В суд не подавали вроде бы ещё. Но наяривают жесть. Если был вопрос прошу прощения
Таков вопрос примат ставит надпись ? А то мне в Вайбер шлют уже просрочка 3 года. В суд не подавали вроде бы ещё. Но наяривают жесть. Если был вопрос прошу прощения
Мого брата жінкі приват заблокірували в ощаді. Там вона получала дитячі кошти але розблокувати через 2 неділі після того як вона зібрала справкі що то дійсно дитячі кошти.
Мого брата жінкі приват заблокірували в ощаді. Там вона получала дитячі кошти але розблокувати через 2 неділі після того як вона зібрала справкі що то дійсно дитячі кошти.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.