Приват заблокував карти приватним нотаріусом Чучков Михаил

• Автор теми Автор теми Міла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Міла

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
34
Бали
5125
Міла не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні пришла смс що Приват заблокував карти приватним нотаріусом Чучков Михаил хто це підскажіть будласка

Міла, Как проверить, подали в суд, открыли исполнительное производство

Сьогодні пришла смс що Приват заблокував карти приватним нотаріусом Чучков Михаил хто це підскажіть будласка

Вам треба витребувати документи у виконавця і оскаржувати напис нотаріуса.

Провірила є я в реєстрі якась фк паріс від кого вона хто мене передав їм ні документів ні листів нічого не приходило

Був закрила вже давно
Ну они очыбно с ними работают..в понедельник позвоните исполнителю и узнаете от кого счастье прилетело..ну и если намерены обжаловать...тогда бороться..

Ну они очыбно с ними работают..в понедельник позвоните исполнителю и узнаете от кого счастье прилетело..ну и если намерены обжаловать...тогда бороться..
Звісно буду обжалувать ні договору про факторинг ні документів від приватного викоконавця зовсім нічого.​

Я перепрошую брала на рік заплатила через півроку в 2019 в грудні я просто в шоці незнаю що робить заблокували зарплату картку
Я конечно не знаю и не буду уверять...но мне кажется что его еще 2018 не было году
Перепрошую у 2019 я в такому

Я перепрошую брала на рік заплатила через півроку в 2019 в грудні я просто в шоці незнаю що робить заблокували зарплату картку

В 2019 он был уже...

Да если честно какая разница от кого сносить надо инн или ин да и все

Назад
Угорі