Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Банк больше всегоСьогодні пришла смс що Приват заблокував карти приватним нотаріусом Чучков Михаил хто це підскажіть будласка
Приватний виконавець Київ, в гуглі введітьСьогодні пришла смс що Приват заблокував карти приватним нотаріусом Чучков Михаил хто це підскажіть будласка
Якись банк скорее всего зробив виконавчий написСьогодні пришла смс що Приват заблокував карти приватним нотаріусом Чучков Михаил хто це підскажіть будласка
Сьогодні пришла смс що Приват заблокував карти приватним нотаріусом Чучков Михаил хто це підскажіть будласка
Рвс банк естьПровірила є я в реєстрі якась фк паріс від кого вона хто мене передав їм ні документів ні листів нічого не приходило
Ви в цьому точно впевненні?Був закрила вже давно
Ну они очыбно с ними работают..в понедельник позвоните исполнителю и узнаете от кого счастье прилетело..ну и если намерены обжаловать...тогда бороться..Був закрила вже давно
Ви в цьому точно впевненні?
Довідка про закриття у Вас є?Ще в 2018 році його закрила
Я конечно не знаю и не буду уверять...но мне кажется что его еще 2018 не было годуЩе в 2018 році його закрила
Ну они очыбно с ними работают..в понедельник позвоните исполнителю и узнаете от кого счастье прилетело..ну и если намерены обжаловать...тогда бороться..
Документы получите у исполнителя и 10 дней у вас естьЗвісно буду обжалувать ні договору про факторинг ні документів від приватного викоконавця зовсім нічого.
Перепрошую у 2019 я в такомуЯ конечно не знаю и не буду уверять...но мне кажется что его еще 2018 не было году
В 2019 он был уже...Я перепрошую брала на рік заплатила через півроку в 2019 в грудні я просто в шоці незнаю що робить заблокували зарплату картку
Перепрошую у 2019 я в такому
Да если честно какая разница от кого сносить надо инн или ин да и всеЯ перепрошую брала на рік заплатила через півроку в 2019 в грудні я просто в шоці незнаю що робить заблокували зарплату картку
Перепрошую у 2019 я в такому