Приват заблокував картки

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 549

Ivanka

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
127
Бали
2625
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшла смс ,що мої картки заблоковано в тому числі й квртку на яку приходять виплати на дитину.Пише там,що потрібно звернутися в банк для ідентифікації.В мене там просрочка десь 2 місяці около 450 грн.Що робити?Не дуже хочеться йти в банк й слухати моралі.Якщо простг погасити просрочку вони розблокують.В кого було таке?

Сьогодні прийшла смс ,що мої картки заблоковано в тому числі й квртку на яку приходять виплати на дитину.Пише там,що потрібно звернутися в банк для ідентифікації.В мене там просрочка десь 2 місяці около 450 грн.Що робити?Не дуже хочеться йти в банк й слухати моралі.Якщо простг погасити просрочку вони розблокують.В кого було таке?
В банку не мають права читати вам моралі. В них для схожих випадків є окрема служба, яка займається дзвінками, листами і т.п.
А в самому відділенні таким не займаються.
Ivanka, єдине, що вони можуть- це попередити вас про існування заборгованості.

Сообщение хоть с привата пришло?

Ivanka, разве проблема показать в банке паспорт и код? За 450 грн счета не блокируют

Ivanka, разве проблема показать в банке паспорт и код? За 450 грн счета не блокируют
в том то и дело ,что 3 месяца назад была у них с паспортом и кодом так как открывала карту,не знаю зачем опять понадобилось.Может увидели в Убки ,что у меня пол милиона долга перед мфо и испугались

В мене повідомлення про ідентифікацію висіло в "Приват24". Але картки не блокувались. Усі зарахування приходили вчасно.
Ну так вы же прошли идентификацию, вот и не блокировали
в том то и дело ,что 3 месяца назад была у них с паспортом и кодом так как открывала карту,не знаю зачем опять понадобилось.Может увидели в Убки ,что у меня пол милиона долга перед мфо и испугались
До этого открытия карты уже были клиентом привата?

Ну так вы же прошли идентификацию, вот и не блокировали
Я нічого не проходила. Зі мною зв'язувались працівники банку, з метою вияснення аномальних спроб списань коштів з моєї картки, яка була прив'язана до МФО. Я дала згоду на її деактивацію. Інші картки працюють.

У меня такое было, позвонил, сказали подойти в ближайшее отделение с паспортом и кодом, пришел освежили данные и все.

Назад
Угорі