Прислав аванс кредит смс. Що продали мій кредит чи можна з ними домовитись за тіло?

• Автор теми Автор теми Alexander7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alexander7

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
18
Бали
888
Alexander7 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Screenshot_2023-06-06-10-27-46-484_com.mi.globalbrowser.jpg

В мене і у Зе кредит є кредит це тепер по двох кредитах з ними домовлятись чи як?
Тіло 7500 а пролонгації було на 12100

Останнє редагування:
Screenshot_2023-06-06-10-27-46-484_com.mi.globalbrowser.jpg

В мене і у Зе кредит є кредит це тепер по двох кредитах з ними домовлятись чи як?

Тіло 7500 а пролонгації було на 12100
Мене теж продали дебтфорту вроді. Ще є банана, то вони фінтехколект продали.

Аванс кредит продали івеструму

На фото ж написано
Так інвеструм і є аванс кредит. В інвеструмі 3 такі МФО аванс кредит, банана кредит і зе кредит. Мені щойно прийшло смс, що інвеструм передали мене до прімоколект. Фінтехколект не справився)))).
Аванс кредит продали івеструму

На фото ж написано
Зе кредит позбавлені ліцензії. Отже, передали комусь із цієї компанії. Ну ті ще комусь передадуть

Так інвеструм і є аванс кредит. В інвеструмі 3 такі МФО аванс кредит, банана кредит і зе кредит. Мені щойно прийшло смс, що інвеструм передали мене до прімоколект. Фінтехколект не справився)))).

Зе кредит позбавлені ліцензії. Отже, передали комусь із цієї компанії. Ну ті ще комусь передадуть
Povidomliaiemo pro zaluchennia do vrehuliuvannia Vashoi zaborhovanosti kolektorskoi kompanii TOV «PRYMOKOLEKT. TsENTR HROShOVYKh VYMOH», EDRPOU 36992270, MISTsEZNAKhODZhENNIa: m. Lviv, vul. Smal-Stotskoho 1, korp. 28. U zviazku z chym danii kompanii buly peredani Vashi personalni dani. Za vsima pytanniamy zvertaites za tel. 0800200920, el. poshta [email protected], za adresoiu m. Lviv, vul. Smal-Stotskoho 1, korp. 28. Vy zobov'iazani zdiisniuvaty pohashennia Vashoi zaborhovanosti za kredytnym dohovorom TOV «FK «Investrum». Ну ще таке смс від аванс кредит прийшло

Povidomliaiemo pro zaluchennia do vrehuliuvannia Vashoi zaborhovanosti kolektorskoi kompanii TOV «PRYMOKOLEKT. TsENTR HROShOVYKh VYMOH», EDRPOU 36992270, MISTsEZNAKhODZhENNIa: m. Lviv, vul. Smal-Stotskoho 1, korp. 28. U zviazku z chym danii kompanii buly peredani Vashi personalni dani. Za vsima pytanniamy zvertaites za tel. 0800200920, el. poshta [email protected], za adresoiu m. Lviv, vul. Smal-Stotskoho 1, korp. 28. Vy zobov'iazani zdiisniuvaty pohashennia Vashoi zaborhovanosti za kredytnym dohovorom TOV «FK «Investrum». Ну ще таке смс від аванс кредит прийшло
Мені також сьогодні таке прийшло.
і через годину дзвінок від аванс кредит (які продали кредит інвеструму) з пропозицією закрити за тіло або оформити реструктуризацію

От і мені таке ж повідомлення прийшло сьогодні. Прімоколект. Цікаво хто такі, як ведуть, що пропонують.

От і мені таке ж повідомлення прийшло сьогодні. Прімоколект. Цікаво хто такі, як ведуть, що пропонують.
Теж цікаво
Статус по справі ТОВ "МІЛОАН": Підготовлено позовну заяву на суму 10190.00 грн + 2481.00 грн судовий збір. Оплата тут: https: Ще мілоан таке прислав це що готуватись до суду чи чергова страшилка?

Alexander7, какое отношение милоан имеет к Аванс Кредит???!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі