Прислали повістку до суду

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка прийшов лист на адресу прописки що здійснено позов до оболонського суду на 5 квітня якщо не поверну борг буде заблоковано всі рахунки і зніматиметься оплата з рахунків. Чи можливо таке? Якщо місце прописки Львівська область а це Київ. І чи взагалі таке можливо?

Доброго вечора. Підскажіть будь ласка прийшов лист на адресу прописки що здійснено позов до оболонського суду на 5 квітня якщо не поверну борг буде заблоковано всі рахунки і зніматиметься оплата з рахунків. Чи можливо таке? Якщо місце прописки Львівська область а це Київ. І чи взагалі таке можливо?
Это пугалка. В повестке не пугают всяким бредом
А вообще возможно,почитайте раздел исполнительная надпись нотариуса

Це звичайна лякалка!!! Вас хочуть спонукати до виплати коштів! Щоб щось блокувати та списувати, спочатку потрібно виграти суд! Яке мфо пише??? Моніторте себе в реєстрах, дуже рекомендую сервіс Opendatabot!

Це звичайна лякалка!!! Вас хочуть спонукати до виплати коштів! Щоб щось блокувати та списувати, спочатку потрібно виграти суд! Яке мфо пише??? Моніторте себе в реєстрах, дуже рекомендую сервіс Opendatabot!
А як ним скористатися? Він платний так?

Я не знаю яке це МФО бо є їх декілька. А там не вказано саму назву контори а якось експрес щось там. Я не маю листа на руках це бабуся позвонила

А як ним скористатися? Він платний так?
Ви можете скачати його собі на смартфон, як окремо, так і відкрити чат-бот в Вайбер або Телеграм! Використання вручну безплатне, можливо зробити 3 підписки, але більш широке використання вже платне! Звертайтесь, це просто!
Я не знаю яке це МФО бо є їх декілька. А там не вказано саму назву контори а якось експрес щось там. Я не маю листа на руках це бабуся позвонила
Очевидно, це Кредитекспрес! Не хвилюйтесь, вони практично ніколи не подають до суду, лише влаштовують телефонний терор! Але моніторити себе по реєстрам рекомендую, це ніколи не буває зайвим!

Лорена, какая шаражка прислала Вам это?

лучше любых ботов первоисточники
В цілому з Вами згоден, але цей бот підтягує інформацію з багатьох реєстрів одночасно, що дуже зручно і економить час!

В цілому з Вами згоден, але цей бот підтягує інформацію з багатьох реєстрів одночасно, що дуже зручно і економить час!
Ось що видало по ідентифікаційному податковому номеру
Це означає що немає?
Лорена, какая шаражка прислала Вам это?
Я не знаю бо листа не бачила це бабуся позвонила прочитала
Лорена, проверьте себя на Судовой владе.
Все что приходит от всяких шараг, это бред.
То типу немає? Я іпн вказала.

Вкладення

• IMG_20210319_194717.webp
    IMG_20210319_194717.webp
    49.2 Кб · Перегляди: 60
  • IMG_20210319_194707.webp
    IMG_20210319_194707.webp
    47.7 Кб · Перегляди: 56
  • IMG_20210319_194653.webp
    IMG_20210319_194653.webp
    56.3 Кб · Перегляди: 50
  • IMG_20210319_194717.webp
    IMG_20210319_194717.webp
    49.2 Кб · Перегляди: 47
  • IMG_20210319_194707.webp
    IMG_20210319_194707.webp
    47.7 Кб · Перегляди: 50
  • IMG_20210319_194653.webp
    IMG_20210319_194653.webp
    56.3 Кб · Перегляди: 54
Останнє редагування:
Ви можете скачати його собі на смартфон, як окремо, так і відкрити чат-бот в Вайбер або Телеграм! Використання вручну безплатне, можливо зробити 3 підписки, але більш широке використання вже платне! Звертайтесь, це просто!

Очевидно, це Кредитекспрес! Не хвилюйтесь, вони практично ніколи не подають до суду, лише влаштовують телефонний терор! Але моніторити себе по реєстрам рекомендую, це ніколи не буває зайвим!
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, коли шараги, подають в реєстри боржника?

Це означає що немає?

Вас немає в реєстрі боржників, це означає що проти Вас не відкрито виконавче провадження, щоб перевірити, чи подали на Вас до суду, потрібно перевіряти себе по ПІБ!

Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, коли шараги, подають в реєстри боржника?
Доброго вечора, шараги самостійно можуть подати данні тільки в БКІ! В реєстри боржник попадає тільки тоді, коли проти нього відкрили виконавче провадження, чи на нього подали до суду!

Доброго вечора, шараги самостійно можуть подати данні тільки в БКІ! В реєстри боржник попадає тільки тоді, коли проти нього відкрили виконавче провадження, чи на нього подали до суду!
Якщо просрочки 3_4 місяця, то ще рано себе моніторити?

В реєстри боржник попадає тільки тоді, коли проти нього відкрили виконавче провадження, чи на нього подали до суду!
Поки не відбудеться суд і відповідно за його рішенням не буде відкрито ВП ні в які реєстри окрім "Судової влади" "боржник" не попадає.

Вас немає в реєстрі боржників, це означає що проти Вас не відкрито виконавче провадження, щоб перевірити, чи подали на Вас до суду, потрібно перевіряти себе по ПІБ.
Вас немає в реєстрі боржників, це означає що проти Вас не відкрито виконавче провадження, щоб перевірити, чи подали на Вас до суду, потрібно перевіряти себе по ПІБ!
Там декілька людей з такими піб.
Там декілька людей з такими піб.
Як взнати чи одне з них моє?

Якщо просрочки 3_4 місяця, то ще рано себе моніторити?
Тут немає однозначної відповіді! Проти когось шарага робить ВНН через 2 роки, на когось і через місяць прострочки!!! Тут не вгадаєш!!! Рекомендую Вам налаштувати підписку в боті по ІПН, і по ПІБ. Тоді Вам автоматично раз в тиждень буде приходити інформація, чи є Ви в реєстрах!

Це означає що немає?

А в мене щось не так,але просить дати згоду на обробку персональних даних.

Вкладення

• Screenshot_2021-03-19-20-50-01-547_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2021-03-19-20-50-01-547_org.telegram.messenger.webp
    63.4 Кб · Перегляди: 46
Назад
Угорі